A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

El Nefes – Colonial Sultan vízipipa

0

Az El Nefes Colonial vízipipa

Tradíció és hagyomány

Az El Nefes vízipipa egy különleges márka. Régi módszerekkel, kézzel készülő, hagyományos módon előállított vízipipa, mely sárgarézből vagy krómozott rézből készül. Szépen megmunkált, kézi munkának nyomait viselő viselő El Nefes vízipipa modellek mind nehezek, szeleppel rendelkeznek (igazi tradicionális vonaltól ezen téren tér csak el) és vastag fal, nehéz test jellemzi. Anyaguk sárgaréz és vörösréz, mely garantálja az időtállóságot. A rozsdának esélye sincs, mert nem használnak semmilyen erősen korrodáló anyagot.

elnefes-colonial-sultan_hookah

Kialakítás és forma

Az El Nefes Colonial Sultan vízipipa egyiptomi típusú, az az egyiptomi kerámiák illenek rá. A testek gyengéd formavilágot tükröznek, kevés és finom éllel, a gömbölyded formákat részesítve előnyben. A fotókon is látható, hogy az El Nefes vízipipa testek szinten minden ponton díszítettek, avagy ahol nem, ott gyönyörűen tükrözve csillagnak. A testek egy megfelelő üvegben nagyon stabilak, nem borulékonyak.

elnefes-colonialsultan (1) elnefes-colonialsultan (2)

El Nefes modellek, méretek

El Nefes vízipipa modellek különféle hangulatos néven találhatóak meg. Ilyen például a Vezír, a Szultán, Pasha vagy Gazi. Méretük változó, 2013 közepe felé megjelentek az 50cm körüli példányok, azonban a márka jellemzően 70-90cm közötti modelleket készít. A márka egyik jellegzetessége, hogy egyes modellekhez török félhold mintás tálca jár, mely csillag-levél kombó formájú és igen vaskos.

Videós bemutató, teszt

https://

El Nefes vásárlás

Vásárolhatóak külön testként vagy akár bohémia kristályüveggel csomagban is rendelhető, illetve vásárolható. Ára az átlagnál drágább, azonban cserébe minőségi, időtálló darabot kapunk, mely szobánk egyik legszebb éke lesz, továbbá legjobb illatok forrása is. Részletesebben a vásárlás menüpontban találhattok.

 

7.3 Életre szóló társ

+ Nagyon jó anyaghasználat (nagyon nehéz, tömör és belső vörösrézcső)
+ Gyönyörű minta, nagyon hangulatos
+ Teljes kiszerelés tradicionális hangvonalú

- Kiegészítői nem olyan jók
- Magas ár
- Kevés helyen kapható

  • Anyaghasználat 9.5
  • Beszerezhetőség és ár 5
  • Méret választék (50-80cm között) 7.5
  • Használhatóság 8.5
  • Szállíthatóság 4
  • Időtállóság 9.5
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply