A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Nammor mosható szívócső

Nammor szívócső

Nammor-szivocso

A Nammor mosható szívócsőről

A Nammor szívócsövet a Razan testvérének szokás nevezni. Népszerűségét annak köszönheti, hogy a Razanhoz hasonló minőséget kapunk, jóval olcsóbban. Fém spirált egyáltalán nem tartalmaz, szolid megjelenésű. Belső átmérője nagy, így könnyen lehet szívni. 55cm-nél kisebb vízipipákhoz nem ajánlott, mert felboríthatja és a kis pipa miatt nem is lehet kihasználni a belső átmérőjét, nem lehet könnyebben szívni.

Sokféleség

nammor_chrome nammor_clear Nammor-szivocso

A Nammor mosható szívócső nagyon sokféle színben és díszítéssel kapható. A képen látható, hogy milyen színes is a színválaszték. Továbbá vannak a különböző csíkokkal, mintákkal díszített változatok is. Igen sok modell közül választhatunk a megszokott Nammor szívócső alap külsőtől, az egészen modern, futurisztikusig.

További tulajdonságai a Nammor szívócsőnek

Súlya nagyon könnyű, köszönhetően, hogy nincs benne se fém, se fa. Megközelítőleg 1,85 m hosszú, így nem lesz gond a hosszával garantáltan. Fej részük kiszedhető és így könnyebben moshatók. Csak kivesszük a műanyag fejet és hozzá szorítjuk a csaphoz, majd átöblítjük párszor és már tiszta is. Mivel mosható, így nagyon finom, tiszta ízeket kaphatunk vele.

Videós bemutató

Nammor szívócső vásárlás

A Nammor mosható szívócső már több éve a piacon van és igen sok helyen megvásárolható. Azonban nem mindegy, hogy hol és mennyiért vesszük meg. Érdemes benézni a vízipipa vásárlás menüpontban, hogy megtudd, hol lehet minőségi, olcsó Nammor szívócsövet vásárolni.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply