A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Belga Bio

Bio szén? Mi lehet ez? Nos, meggyújtottuk és kellemesen csalódtunk. A bio jelző jelen esetben annyit tesz, hogy ennek a szénnek a külsején nincs öngyulladós réteg. (Ilyen módon minden természetes szenet bio-nak lehetne hívni.) A csomagolása szép zöldes, kiemelve azt, hogy ez bio. Nem kapható külön méretekben, csak 40milis átmérőjű van. Fémes csomagolásán semmi érdemleges információt nem találhatunk sajnos. Az átlaggal ellentétben itt a kis csomagolás az 5db-os.

instant-biolite instant-biolite100box

A többi márkánál mind 10db korong van egy rúdban, itt csak 5. Mondjuk ez az árán is érződik, hisz jóval a 10db-osak alatt van. Kapható 100db-os box formájában is. Az izzási ideje körülbelül 1 óra, hő leadása nem olyan magas mint azt egy természetes széntől elvárható lenne. Hamuzása átlagos, viszont jó pont, hogy a hamu egybe marad. (Jobban mint a többi szénnél.) Azonban összességében nem szerepelt túl jól.

Összegzés: 6 / 10

Pozitívumok

  • Kedvező áron vásárolható
  • Szén korong könnyen kezelhető
  • Kis kerámiákhoz ideális

Negatívumok

  • Természetes szénhez képest sokat hamuzik
  • Nem bír sokáig hőt leadni
  • Tálcára ejtéskor eltörhet, nincs elég erősen préselve

Belga Bio vízipipa szén vásárlás

Könnyű beizzíthatósága kedvelté teszi, hiszen megkönnyíti a begyújtást, de magában hordozza a természetes szén előnyét. Ha kipróbálnád vagy érdkelne, hogy hol szerezhető be, akkor nézz be a vízipipa vásárlás menüpontba.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply