A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Mya, Mya Saray vízipipa

A Mya, vagy más néven Mya-Saray termékek a legkeresettebb vízipipák között vannak a világon. A vásárló maga választhatja ki a test kinézetét ill. a szívócső, a kerámia és az üveg színét. Az akril vízipipák megfizethető, de mégis minőségi megoldást kínálnak, akár mindennapos mobil, hordozós használatra is. A márkánál a legmagasabb minőségű vízipipák készítésével büszkélkedhetnek és ígérik, a vásárlókat is lenyűgözi majd termékeink minősége.


Mya Kerámia:

mya-normal-kermiaA vízipipa tetején található, anyagból és kerámiából készült dohánytölcsér többféle színben és megjelenéssel kapható. Anyaga agyag, mely nagyon tartós és megfelelő hőelosztást biztosít.

A gyári kerámiák csak kívülről mázasak, belülről látszik a fehér agyag alapanyag. Ezekbe kissé jobban beleragadnak az ízek, így érdemes csak 1 ízhez használni, a többihez külön más fajta, teljesen kerámiát vásárolni.


Széntálca

mya-talcaA kerámia alatt helyezkedik el és a szén hamuját hivatott felfogni, védve ezzel az alatta elhelyezkedő pipát és a padlót. Kétféle színben kapható (arany és ezüst) és teljesen rozsdamentes acélból készül.


Mya Szívócső

mya-szivocsoModern, divatos megjelenésű szívócsövek, melyek a két fa végük között színezett bőrrel vannak bevonva. Nagyon tartós anyagból készülnek, azonban nem rozsdamentes a belseje. A szívócsövek jó, de nem korrózió védett a belső fémspirál, ami idővel el fog kezdeni rozsdásodni.


Test

A pipa ezen része köti össze a kerámiát a víztartállyal. A gumi tömítéseknek hála szorosan csatlakozik az akril tartályhoz és többféle méretben, színben kapható. Ez a pipa egyik szerves része, ez tartja össze a pipa különböző részeit. Az egyéni kialakítású test szintén rozsdamentes acélból készül és használat után szappanos víz segítségével könnyen tisztán tartható.

mya-test-adapter mya-test-szelep
Könnyen kétszemélyessé alakítható egy plusz adapterrel


Mya Tartály

mya-uvegekA pipa egyetlen üvegből készült része, megjelenésében egy vázára hasonlít és többféle színben kapható. Az alaposan kimunkált és díszes tartály a legmagasabb minőségű üvegből készült. A cég háromféle tartályt kínál (bohémüvegből, bohémia kristályüvegből ill. akrilból). A tartályokat általában kézzel, arany vagy platina felhasználásával díszítik.


Csipesz

mya-csipeszekArany ill. ezüst színben kaphatóak és a forró szenek mozgatását, lehamuzását hivatottak megoldani.A csipeszeknek van egy egyszerűbb változatuk is, mely kevésbé szép, viszont funkcióját hasonlóan ellátja. Ezek tartoznak manapság egyre gyakrabban az alap kiegészítőnek az olcsóbb modellekhez.


Mya Tömítések

mya-tomitesekA tömítések segítségével szorosan és jól záródóan illeszthetők össze a pipa részei, megakadályozzák a szelelést és a szivárgást. A papír és szövet tömítésekhez hasonlóak, azoknál jobban illeszkednek és jobban zárnak.Nagyon vékonyak és magas szilikon tartalmúak, így rugalmasak. Egyedüli hátrányuk, hogy nehéz pótlólagosan újat beszerezni.


Mya Hordtáska, ketrec-rács

A hordozhatóságot és vásárlóink kényelmét szem előtt tartva megalkottunk egy fából vagy erős műanyagból (esetenként fémből) készült, több színben és méretben kapható tokot. Így nem sérülhet a pipa szállítás közben.

mya-vizipipa mya-qt-vizipipa-kek
A műanyag doboz és a fém rács. A fémből több eltérő változat is létezik.


Mya vízipipa vásárlás

A Mya pipák áruk miatt nem a legkeresettebbek, ez sajnos magával vonja, hogy nem minden kis sarki üzletben kaphatóak. Mya vízipipa vásárlás esetén a nagyobb vízipipa boltok, webáruházak felé kell tekintetünk fordítanunk. A Mya vízipipát árusító üzletekről a vízipipa vásárlás menüpontban talál több információt!


Mya QT vízipipa videós bemutató


Összegzés

A Mya vízipipa az igazi luxus, csúcsminőség. Vízipipái tökéletes precizitással gépsorokban készülnek, azonban az emberi munka nyomai is láthatóak rajta, pozitív értelemben. Aki egy Mya vízipipa tulajdonosa az tudja miről beszélek. Stabil, masszív, gyönyörű, kecses. Ezek jellemzők és természetesen egyes esetekben horribilis ár. Főként ez egyes Mya vízipipáknál ezt az árat a kristály üveg jelenti, ami hihetetlen szépen csillog a fényben és semmilyen szagot nem szív magába, sokkal jobb mint az üvegtartályok.

 vizipipa-Mya-EconoGyro-1-Black mya-uerban-vizipipa mya-saturn-vizipipa
A legnépszerűbb Mya modellek.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply