A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Aladin vízipipa

Más néven akár a „megfelelő alternatívának” is nevezhetném. Természetesen ez semmiképp sem egy negatív jelző akarna lenni, hiszen egy viszonylag tágas űrt próbál betölteni ez a márka, ami szerintem sikerült is. Amire gondolok az pedig nem más, mint a középkategóriában betöltött jelentős pozíciója, ugyanis megfelelő minőségű pipákat kaphatunk, amelyek évekig kiszolgálhatnak minket, viszont az áruk közel sem olyan borsos, mint az egyéb, felső kategóriás pipáknak (természetesen az Aladin is gyárt nagyobb méretű, többféle anyagból készült, attraktívabb pipákat, amelyek ára viszonylag magas, de úgy érzem a legkelendőbbek inkább a közepes méretű, egyszerűbb megjelenésű termékeik).

Ezen pipák is nagyrészt rozsdamentes acélból készülnek, viszont nem kézzel, hanem gyári körülmények között, a német precizitás elvárásainak megfelelően, így a végeredmény is olyan, amit az ember a pénzéért cserébe elvárhat.

Az Aladin pipák is egyiptomi kialakításúak, a test belső része itt is a hagyományos formát követi (erről bővebben itt olvashatsz). Szintén léteznek belőle egy, illetve több csöves kialakítású példányok is.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply