A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Hookah Pro Classic Long szívócső

Hookah Pro Classic Long mosható szívócső

Classic Long, avagy

Egy új terméket, a Hookah Pro Classic Long mosható szívócsövet fogjuk most nektek bemutatni. Jellemzője a könnyű szívhatóság és a pehely súly. A markolata kényelmes és hosszú. Az átlagnál (Nammor, Razan) 10-14cm-el hosszabb, így elég a markolat alját fogni a kéz emelése nélkül.

Hosszú, vékony szivaccsal borított, körbetekerve egy cérnával, hogy ne mozduljon el és van rajta még egy szivacs. A Hookah Pro Classic Long szívócső alsó része is jól kialakított, a belső átmérőt nem szűkül össze, de nem is túl vastag, így könnyen belerakható kisebb pipákba is, pl. egy Nargilem NP 450 – es modellbe is. Ez egy 45-50 cm-s pipa, nem túl nagy adapterrel, mégis a cső stabilan belehelyezhető. Ugyanúgy nagyobb adapterű pipákba is ideális, pl.: egy Khalil Mamoon Pharonie modellbe. Könnyen belecsúszik és stabilan benne marad gyári tömítéssel is.

hookah-pro-classic-long-szivocso

Tulajdonságok

A cső vastag, külső és belső borítása is nagy átmérőjű, így könnyen szívható. Súlya könnyű, függetlenül a hosszú markolattól, ezért a pipa stabil marad nagyobb mozgás esetén is. A fej hagyományos kinézetű, egycsíkos szivaccsal. A szívófej kivehető, kényelmesebb, mint szipkát használni.

Csöve akárhányszor kimosható, de első használat előtt érdemes egy nagyobb öblítést vagy egy citromos mosást alkalmazni a gyári szag eltüntetésére. A ragasztása jó, a tömítés nehezen jön ki. Ára kb. 5500 – 6000 Ft. , ami kicsit drágább a Nammor-nál, de jóval olcsóbb a Razan-nál. Piros, zöld és fekete színben kapható, illetve fekete-fehér változatban is.

Videós bemutató

Hookah Pro mosható szívócső vásárlás

Egyes üzletekben kicsit szegényes, máshol bővebb a kínálat a Hookah Pro márkájú mosható szívócsövekből. Az árak is épp ennyire eltérnek. Tanácsunk, hogy olvassatok bele a vízipipa vásárlás menüpontba.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply