A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Sahlar Modder Phunnel

Sahlar Modder phunnel (2015-ös széria)

Sahlar minősége

A Sahlar kerámiák kézzel készülnek a lehető legjobb tulajdonságú agyag keverékből. Ez az alapanyag egy különleges arányban kevert fehér agyag és samot keverék, további különleges adalékokkal. Így a lehető legjobb tulajdonságokkal ruházhatóak fel a Sahlar kerámiák. Mind hővezetésben, mind keménységben és mázban is a világhírű márkák (Tangiers, Alien) vetélytársa lett. A magas minőséget ismeri minden Sahlar kerámia tulajdonos. Nem törik el könnyen, masszív felépítésű (nem törik – pattan szét a legkisebb koccanásra) és egyszerű, jellegzetes formával bír.

Modder, avagy beépített mod

A Sahlar Modder phunnel vízipipa kerámia nagy előnye, hogy már beépített modot tartalmaz! Ennek segítségével az alufólia biztosan nem tapadhat a középső lukra. Ez az olcsó, háztartási alufóliánál jött elő gyakran, mert az puha és hő hatására könnyebben meglazul, hiába feszítjük erősen a kerámiára. Így nem feltétlenül szükséges a drágább páncélfóliák vásárlása.

Nemzetközi trendekhez igazodás

Az új 2015-ös széria (azaz a Modder phunnel) mérete kis mértékben változott az előző szériához képest. A felső rész átmérője csökkent pár milliméterrel. Ennek az oka, a külföldön igen népszerű szén zárt szénkonzolok térhódítása. Ide tartozik a Kaloud Lotus és például az El Nefes FES.

sahlar-and-kaloud-lotus sahlar-plus-elnfes-fes

Takarékosság

A Sahlar Modder phunnelek még kevesebb dohányt, ásványt (és a többi) igényelnek. Az előző szériához képest, mivel csökkent az átmérő, így a dohány – ásvány térfogatnak is kevesebb hely maradt. Ez számokban kifejezve 10 – 12 g vízipipa dohányt jelent, egy normál, laza töméssel. Vízipipa pasztából megközelítőleg ugyan ennyit érdemes használni. Az előző szériánál ez 12 – 14 g volt.

Csomagolás

Gyárilag egységben csomagolásban jönnek ki, melyek a biztos szállítást és az esztétikus megjelenést biztosítják. Semmi fölös dísz.

sahlar-modder-phunnel-csomagolas

Sahlar Modder phunnel tömése

A többi phunnel-hez hasonlóan kell használni és tömni is. Mind ásványból, dohányból, gélből annyit tegyünk bele, hogy a külső perem tetejéig ne érjen fel, legyen pár mm távolság a kettő között.

sahlar-paszta-kenes

Méretek

Médium és Mini/Small változatok érhetőek el. A két változat között a leglátványosabb a magasság, a Medium 2 – 3 cm-el is magasabb lehet. Mivel mindkét méret felső részére illeszkednek a zárt szénkonzolok, így azok azonos átmérőjűek, de a Mediumnak nagyobb a mélysége – magasabb a perem fala. Ez a lenti képen jól látható

sahlar-medium-small

Ár / teljesítmény

A Sahlar vízipipa kerámiák így 2014 -ben és 2015 -ben is elérik a külföldi, nemzetközi piacon hírnevet szerzett márkák (Tangiers, HJ Alien, HJ Harmony stb.) minőségét, azoknál azonban lényegesebben olcsóbb árral.

Videó teszt, bemutató

Képek

sahlar-modder-fekvo-kek sahlar-modder-fekvo-fekete sahlar-modder-fekvo-zold sahlar-modder-fekvo-piros sahlar-modder-fekvo-feher sahlar-modder-csoport IMG_133 sahlar-modder-kek-fekete-atlosan sahlar-modder-phunnel-vizipipakeramia2 sahlar-modder-szinvariaciok sahlar-csomagolashatteren sahlar-modder-phunnel-csomagolas sahlar-plus-elnfes-fes sahlar-medium-small sahlar-phunnel-with-description sahlar-modder-piros sahlar-and-kaloud-lotus

 

Összegzés

Pozitívumai

 • Beépített mod, könnyebb használat
 • Takarékos, dohányon, ásványon, pasztán, gélen visszahozza az árát
 • Gyorsan felizzik benne a dohány, ásvány, hamar kezdődhet a pipázás
 • Magyar termék
 • Prémium, világhírű márkákkal azonos minőség
 • Kedvező ár
 • Hosszú tömések érhetők el vele
 • Nem kell plusz tömítés hozzá, alap simával is stabilan áll a vízipipán
 • Nagy felhőket fújhatunk vele és kisebb eséllyel fog kaparni

Negatívumai

 • Jelenleg kevés helyen kapható, noha online megrendelhető
 • Ára, bár ez a termék inkább befektetés, ami visszahozza az árát

Sahlar kerámia vásárlás

A márka kerámiái igen keresettek szerte az országban. A legkönnyebben és talán a legkedvezőbb áron az interneten rendelve juthatunk hozzá. Azonban több vízipipa webáruház is forgalmazza. A vízipipa vásárlás menüpontban fellelheted a számodra legkedvezőbb ajánlatot.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply