A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Heba filter

A Heba filter

Maga a heba filter egy kis műanyag lukas kupak szerűség a tartályba futó cső végén. Sok kisebb buborékra osztja a nagyokat és lehalkítja a vízipipánkat. Legalábbis ezt hinnénk. Ennél azért picit többről van szó.

Heba_Diffuser_Med1

Mire jó a Heba filter?

A feladata két részre osztható. Az egyik, hogy a füstöt sok kis buborékra ossza. Ennek előnye, hogy halkabb a vízipipa és kicsit jobban megszűrődik a vízben a füst. A másik feladata maga a szűrés, mivel speciális orvosi műanyagból készülnek, így. Emiatt olyan magas az áruk.

Heba filter használata

heba-szuro-vizipipa

A vízipipa test alsó csövének a végére kell felhúzni. Több méretben is kapható, így kis és nagy vízipipákhoz egyaránt használható. Arra ügyeljünk, hogy az üvegtartály alja és az alsó cső között legyen elég hely a Heba filternek.

Kiknek ajánlott a Heba filter?

Azoknak ajánlanánk akik filmezés közben szoktak vízipipázni vagy csak nem szeretik a bugyogó hangot. Másoknak nem igazán érdemes befektetni egy ilyenbe, habár ha házilag elkészítjük akkor hasznos tud lenni.

Heba filter vásárlás

Azok számára akik kedvet kaptak vagy csak szeretnék lehalkítani a vízipipájukat, érdemes vásárolniuk ebből a termékről. Bővebben a vízipipa vásárlás menüpontban.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply