A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Fórumok

Köszöntelek a Magyar vízipipa fórumon, a Vízipipa Fórum .com-on Az ország legnagyobb és legjobb vízipipás fórumán!

A sheesha nem csak egy kiegészítő. A vízipipa különleges formája a pihenésnek és a luxusnak. Használata egyszerű és kevsébé káros mint más dohányzási formák. Ezen felül hihetetlenül hangulatos, megnyugtató és remek társaság összetartó erővel rendelkezik. A füst kellemes, gyümölcs ízű, mely pihentetően hat az emberre és a társaságban remek beszédtéma. A látvány szempontjából sem elhanyagolható egy szép, összhangban lévő vizipipa. Egy szép kerámia, díszes test, mintás üveg és formás kiegészítők. "Az arab világban a nargile (vízipipa) társadalmi szerepe ma már megkérdőjelezhetetlen. A nargile fogyasztása a kikapcsolódást, relaxációt jelenti számukra, de alkalmanként tartalmasabbá teszik különféle társasjátékokkal is. Szinte minden keleti kávézóban van lehetőség vízipipázásra. Használata nem egyszerűen dohányzás, inkább szertartás, a dohányzás művészete."

A fórum nem másra való, minthogy megosszuk egymással véleményünket a különböző ízű dohányok minőségéről, mivoltjáról. Továbbá a füst előcsalálásának praktikáit.A vízipipa használata elsajátítható könnyen, de ha gond adódna akkor itt segítünk. Tapasztalt pipás tagok várják a kérdéseid a vízipipáról. Kérhetsz tőlünk tippeket, hogy milyen dohány passzol kezdőnek vagy ínyencnek. Mielőtt megvennéd életed első narghile-jét, érdemes pár témába beleolvasni. Ugyan is nem mindegy, hogy vízipipa vásárlást hol ejted meg. Itt folyamatosan nyomon követjük a hazai pipás híreket és különös figyelmet fordítunk a boltokban induló akciókra. Az áron kívűl fontos még a minőség. Ez az a téma amit érdemes átolvasni egyszer és esetleg kikérni a tagok véleményét. Nagyon sok helyen gyenge minőségű vízipipát vásárolnak, ami nem vet éppen jó fényt az üzletekre. Azonban ne feledjük, hogy kivétel mindig van. Vannak nagyon jó minőségű sheesha-kat árusító üzletek, melyekről szintén itt kaphatsz információkat.

Ha már fentebb vásárlást említettem, akkor szeretném külön kiemelni, hogy a fórumunkba különösen nagy hangsúlyt fektetünk az igazi, minőségi és tradícionális vízipipázásra.Ennek fényében minden első osztályú kiegészítőnek külön témákat nyitottunk, ahol kérdezhetsz róluk bátran. Ilyen például a Razan mosható szívócső, a Nammor szintén mosható szívócső, a Vortex kerámia, a Phunnel kerámia és még sorolhatnám. A felső kategóriánál áljunk meg egy szóra még. Az igazi pipázáshoz szükségünk van még prémium kategóriás dohányra. Ilyen például az Al Fakher, Nakhla Mizo dohány, Al Masah vízipipadohány. Továbbá minőségi szén is szükséges, ajánlatunk a Cocobrico szén vagy a Coco Coal. Ezen prémium, csúcs minőségű termékről is találsz rengeteg információt itt! Hogyan használd, miként kell a kerámiát tömni és minden egyéb szükséges tudásra szert tehetsz itt, hogy igazi profi vízipipássá válhass!