A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Bisan

Bisan, egy vízipipa dohányokhoz használható frissítő és ízesítő aromás melasz. Egy ideje már kapható Magyarországon. A Bisan dohányízesítő márka a koktélos, mix-es ízeket kínálja számunkra. Ízek között több nagy hírű koktél ízvilága megtalálható. Ilyen például a Jamaica, X on the beach, Banana colada (Pina colada banánosan), Strawberry Margareta. Természetesen a közkedvelt ízek megtalálhatóak, mint például a szőlő, menta, gránátalma.

bisan-pinklemonade bisan-alma-martini

A Bisan jól érezhető, kellemesen erő ízeket kínál. Dohányokhoz tökéletesen alkalmazható. Akár régi vízipipa dohány frissítésére vagy új sima dohány vagy Elements Ready dohányhoz keverve nagyon jól használható. Azonban vízipipa ásványokhoz nem ajánlott, mivel olyan olajokat tartalmaz pár íz, melyek ráéghetnek az vízipipa kőre, s kaparó ízt eredményezhetnek.

Bisan flakonokban 140ml melasz található, mely aromából és glicerinből áll, csekély adalékanyagokkal. Használatával a régi kiszáradt dohányainknak újra hatalmas füstjük lehet, azonban eredetileg dohány ízesítő, csak frissítésre is használható. Jordiániában készül, majd Németországon át jut el hazánkba.

  • Bisan Magyar nyelvű oldala (nem hivatalos)
Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply