A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vízipipa kiegészítők, pótalkatrészek

Vízipipa kiegészítő, pótalkatrész

A vízipipának a kiegészítői, pótalkatrészei épp oly fontosak, mint maga a vízipipa. Fontos milyen kerámiával, milyen szívócsővel vízipipázunk és főként, hogy milyen minőségű dohányt használunk. Miért is? Fentről haladva elindulunk és végig nézzük a vízipipa kiegészítők és pótalkatrészek típusait és

Alufólia vagy szén konzol?

Az első nagy kérdés, hogy vajon a szén tartó konzolt vagy alufóliát használjunk-e. Azonban alufóliából is többféle van, ezt ne felejtsük el.

  • Szén konzol
  • Alufólia
  • Páncélfólia

szenkonzol-tarto vortex-alufolia-lukak uj-szenkonzol

Phunnel, Vortex, Shi-Sham? Avagy vízipipa kerámia

A vízipipa kerámia is beleszól a füst mennyiségébe. Amibe viszont jobban számít, az a füst íze és a tömés hossza. Vortex kerámiával 1 tömés akár 2 órán át is tarthat. Nem beszélve a phunnel vízipipa kerámiáról és egy jól megválasztott dohányról. A legismertebb kerámiák a vortex, phunnel, 3in1 és még talán a Shi-sham kerámia.

3in1-hookah-bowl-kermia sahlar-modder-kek-fekete-atlosan sahlar-modder-csoport vortex-keramia-dohanytolcser elnefes-miniphunnel-kermia

Mosható szívócső: Razan, Nammor, Nargilem, HookahPro

Mosható szívócsövek közül a Razan, Nammor a leginkább elterjedtek. A füst mennyiségét nagyban befolyásolja, hogy milyen a szívócsövünk. Belső átmérő, mosható szívócső-e vagy sem.

Általános leírások

Márkák

narbish razan-szivocso razan_raja nammor_chrome

Műanyag szipka

Miért is fontos, hogy legyen nálunk szipka? A műanyag szipka egy egyszerű, jó elképzelés, hogy biztonságosabbá tegyük a vízipipázást.

  • Műanyag szipka
  • Fém szipka
  • Szívófej – szívóvég

ergonomikus szipka szivoveg-muanyag-kek

Tálca, tányér

A vízipipázás során előfordulnak baleset. Ezen balesetek áldozatai a szőnyegek, parketta elemek. Kivéve ha megelőzzük a veszélyt.

Szén fogó vízipipa csipesz

Fontos, hogy stabilan és biztosan tudjuk fogni a vízipipa szenet a csipesz segítségével. Nagyon sokféle, eltérő alakú csipesz van forgalomba.

Heba filter

Heba filter egy apró kis műanyag kiegészítő, melyet a vízipipa test alsó csövének végére kell húzni. Az áthaladó füst sok kicsi buborékra oszlik a vízben. Így jobban hűl, jobban tisztul a füst és még halkabb is lesz a vízipipa.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply