A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Shisharoma – Virginia Honey, avagy dohányos ásvány

2

Dohányos ásvány? Bizony, bizony, jól olvastátok. Gondolom nem csak számomra volt feltűnő, hogy amikor vízipipa ásvánnyal pipáztam, valami hiányzott. Ez pedig nagyon sok esetben maga a dohányos mellékíz volt. A Shisharoma Virginia Honey egy érdekes és új színt visz a vízipipa kő aromák világába. Nem nagyon ismerek már kavics márkát, aki dohányos ízt dobott volna piacra. Azonban mivel a natúr dohányos íz kevés embernek jönne be, így mézes változatot csinálták meg.

shisharoma-mezesdohany

A Shisharoma csomagolása a már egy ideje megszokott formás, kupakos műanyagdoboz. Elég masszív, jól is zár. 120g melaszos kavics van egy dobozban. Az ára változó, 1400-1700 forint körül mozog, függően hol vásároljuk. Online is fellelhető, de több vízipipa boltban is megjelent. A dohánytrafikok körében is egyre gyakrabban jelenik meg. Az illata nagyon erős! Karakteres natúr dohány szaga van, melyhez egy kicsi mézes illat párosul. Nem annyira kellemes, főleg ha túl közelről szagolunk bele. Távolabbról, gyengébben már jobb. Gyorsan be tudja tölteni a szobát. Az íze már gyengédebb adja át a dohány markáns aromáját, továbbá a mézből is nagyon jól eltalált arányt érezhetünk az ízben. A méz íze kiemelten finom lett, számomra nagyon kellemes volt. Szép felhőket lehet vele fújni. Jól bírja, egy vortex kerámiás rendes tömés 60-80 percet is bírhat, noha a végére már bizony jelentősen fog gyengülni az íz.

7.0 Átlagos különlegesség

Dohányosnak dohányos, mézesnek enyhén mézes. Inkább egy alapjáraton édes dohány ízhez hasonlítanám. Aki szereti az ásványokat, egy különlegességként kipróbálhatja.

  • Illat 6.5
  • Íz erőssége 8
  • Íz (mennyire ízlett) 7
  • Meddig bírta (60-70 perc) 7
  • Ár és beszerezhetőség 6.5
  • User Ratings (3 Votes) 8.1
Share.

2 hozzászólás

Leave A Reply