A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Al Fakher – Alma mentával, gyári mix teszt

0

Az Al Fakher cég szereti követni a piac változásait és ennek megfelelően megújítani a kínálatát. Nagyon divatosak és kelendőek a különféle gyárilag kevert vízipipa dohányok. Elsősorban a mentás keverékek. (Lásd Nakhla Ice termékcsalád.) Az Al Fakher így alkotta meg a kétalmás és mentás keverékét. A 2 alma az Al Fakher talán legsikeresebb íze, legjobban fogyó. Így csak idő kérdése volt. Maga a különálló menta is nagyon népszerű, mert erős és karakteres borsmentás.

ideal281-Al_Fakher_Two-Apples_with_Mint

A csomagolása a alma-mentának a már megszokott egyszerű doboz, amin jól látható az ízesítés. (alma és mentalevél) Külső vékony fólia mostanság nem mindegyik dobozon van. A belső csomagolás azonban a már megszokott jól záró, könnyen kibontható nejlon. Az illata elég kellemes volt. Nem a hagyományos ánizsos-almás illatra kell gondolni. Inkább zöld alma illat dominált, jól kivehető mentás illattal. Az ánizs nagyon a háttérben bújuk meg. Az íze pedig pont ezt hozza. Így inkább zöld alma és menta keverékként kéne árulni. Az ánizst kedvelők ne reménykedjenek, akik pedig nem szeretik, örüljenek. A zöld alma íze érződik jól, megfelelő erősségű mentával. A dohány jól aprított nagyon, nedvessége szintén nagyon jó. Vásárolni sajnos nem nagyon fogunk tudni, mivel még külföldön is csak alig kapható pár helyen.

Összegzésben én kicsit többen vártam tőle. Persze lehet csak magas elvárásokkal álltam neki a tesztnek, de az Al Fakher kétalmás íze után nehéz nem magas elvárásokat várni. Azoknak ajánlanám, akik nem rajonganak az ánizsos almás ízekért. Az Al Fakhertől várható minőséggel nincs gond, prémium kategóriás, csak számomra nem jött annyira be az íze, nem nekem találták ki.

Share.

Leave A Reply