A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

E-Hose, E-Cső

Elektromos csövek története

Az első elektromos vízipipa modellek lényegében véve nem mások voltak, mint felturbózott vagy megnövelt méretű elektromos cigaretták. A működési elvük teljesen azonos volt. Volt egy akkumulátor és egy kis tartály, mely az e-liquid aromás folyadékot tartalmazta és egy hordozó-párologtató anyag, mely először felszívta, majd a fűtőszál hatására elpárolgatta a patron tartalmát.

Ezek az eszközök általában kisméretűek, jól hordozhatóak és nem olyan vészes áron kaphatóak. Aztán idővel ezek is fejlődtek, mivel a kezdő típusok több hibát és problémát hordoztak. A legnagyobb probléma, hogy nem lehetett elég könnyen szívni őket a vízipipához képest, ami pár órás könnyed használat után már érezhetően fáraszthatja a tüdejét az embernek. Egyszerűen a tüdő nincs hozzászokva, hogy nagyobb energia kell a beszíváshoz és ezt érezzük úgy, mintha nehezebb lenne levegőt venni.

 

E-Hose, E-Pen, E-Cső (elektromos vízipipa cső)

fantasia-e-cigi-evizipipaFantasia E-Hookah, Elektromos vízipipa (e-cigaretta)

A Fantasia viszonylag korán elkezdte elektromos vízipipáját forgalmazni. Igazából nem nevezhetjük elektromos vízipipának, mivel egy egyszer használatos (pár száz szívás élettartamú) elektromos cigarettáról beszélünk, mely méretben sem sokkal nagyobb egy szál ciginél.


e-cso-miniSquare Mini E-Hose, E-Cső

A Square nem az elsők között dobta piacra megoldását. Tanult a kezdők hibáiból. A Square E-Hose Mini elektromos szívócső egy kisméretű, könnyed fogású, picit nehezen szívható, de jól használható e-cső.


starbuzz-e-cso-e-vizipipaStarbuzz E-Hose, E-Cső

A márkát nem kell külön bemutatni. Mindig is a minőség volt jellemző rá és az e-vízipipa ágban sem kívánnak csalódást okozni. A Starbuzz E-hose avagy elektromos vízipipa cső készülékét könnyen lehet szívni, keverni lehet az ízeket, miközben kényelmes a használata.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply