A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

3kings, Threekings

ThreeKings, 3Kings öngyulladós vízipipa szén korong

A legelső vízipipákkal együtt érkezett, mára már teljesen közismert és közkedvelt a Holland 3Kings. Ára nem olyan alacsony, olyan középkategória, viszont ezért cserébe jobb minőségű szenet kapunk mint a többi márka esetében. Formája a természetes szenekkel ellentétben korong alapú, innen is a szén korong elnevezés.

Csomagolás, kiszerelések

threekings-vizipipa-szen

A Three Kings öngyulladó szén egy egyszerű, vékonyabb fémes nejlonba van tekerve. A fémes-papíros borítás egyszerű ezüstös, 3Kings felirattal.(Vagy anélkül. Mindkettő előfordult, minőség különbséget nem tapasztalható.)  10 db korong található egy rúdban. A nagyobb kiszerelés az egész doboz, mely 10 db rudat foglal magába, így 100 db 3Kings szenet rejt. A doboz vékony papírból van, rikító pirosas színre festve.

Méretek

33-as és 44-es méretben találkozhatunk vele. Más méretben még nem igen fordult elő. Más öngyulladós vízipipa szén márkák forgalmaznak ezektől eltérő méreteket, ez a kettő az úgymond szabvány.

3kings-vizipipa-szen

Tapasztalatok

Az izzítási ideje akár az 1 órát is meghaladja a nagyobb 40mm-esnek, azonban ez ritka. Könnyen begyullad, gyorsan, egyenletesen indul be a szén. A begyulladáskor, az izzítóréteg égésekor orrfacsaró bűzt áraszt. Ez a fajta ami leginkább egyenletesen adja le a hőt az öngyulladósok közül.

Összegzés: 6,5/10

Pozitívumok

  • Átlagnál jobb ár/érték
  • Nem törik szét magától
  • Nagyon elterjedt

Negatívumok

  • Büdös begyújtáskor
  • Nagyon hamuzik

3Kings, Threekings öngyulladós szén vásárlás

A nyári szabadtéri vízipipások egyik alapja a könnyen begyújtható szén, erre is való az öngyulladós szén. Ha nagyobb kiszerelést vásárolsz és feltöltöd készleteid, olcsóbban kijössz! További információk, árak és boltok a vízipipa vásárlás menüpontban.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply