A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Sahlar phunnel kerámia

Sahlar

Sahlar története

2007-2008 környékén jött először gondolatba, hogy a magyarországi kerámiai iparág részben be legyen vonva a vízipipa kerámia piacra és egy új termékkel bővüljön a kínálat. Hosszú időn át tartó fejlesztés során több új forma, alapanyag és módszer is kipróbálásra került, annak érdekében, hogy a lehető legjobb összhang jöjjön létre a Sahlar vízipipa kerámiákon. A folyamatos fejlesztés és tesztelés végül meghozta eredményét. 2011-ben megindult a gyártás, azonban technika ördöge nem kedvezett a márkának és hónapokra leállt a termelés. Ezután többször is hiány volt a piacon belőle. A nehézségeket leküzdve, 2013-ban már rendes készlettel, normál gyártással elérhetőek a Sahlar termékei.

sahlar2013

Sahlar minősége

A Sahlar kerámiák kézzel készülnek a lehető legjobb tulajdonságú agyag keverékből. Ez az alapanyag egy különleges arányban kevert fehér agyag és samot keverék, további különleges adalékokkal. Így a lehető legjobb tulajdonságokkal ruházhatóak fel a Sahlar kerámiák. Mind hővezetésben, mind keménységben és mázban is a világhírű márkák (Tangiers, Alien) vetélytársa lett. A magas minőséget ismeri minden Sahlar kerámia tulajdonos. Nem törik el könnyen, masszív felépítésű (nem törik – pattan szét a legkisebb koccanásra) és egyszerű, jellegzetes formával bír.

Sahlar 2011

A Sahlar kerámiáknak jelenleg 2 szériája van. Az egyik a 2011-ben készültek, míg a legújabbak 2013-asok. Formájuk és összetételük is változott, azonban a minőség mindig állandó.

sahlar-phunnel-mini-fekete sahlar-mini-phunnel-kek

Sahlar 2013

Mini Sahlar Phunnel kerámiák

 

Medium Sahlar phunnel kerámiák

 

Sahlar 2015

A Sahlar márka 2014 végén, 2015-ben megjelenő szériája a Sahlar Modder kerámia család! Ezekről részletesebben a termék adatlapján olvashatsz!

Takarékos Sahlar

Általánosságba elmondhatóak a márka kerámiáiról, hogy igen takarékosak. Ahogy a folytatásban olvasható, igen hosszú tömések érhetőek el. A kis méretű dohány – ásvány tér kialakításának köszönhetően pedig maximálisan kihasználhatóak a dohányok, ásványok. Így egy 50g-os doboz dohány hosszabb ideig elegendő lehet. Manapság nem mindegy, hogy 3x vagy akár 5x tudunk egy kis doboznyi dohányból vízipipázni. A belső, egyedi arányokon alapuló forma elősegíti, hogy a forró levegő a dohány vagy ásvány minden kis részét átjárja és ennek köszönhetően erős ízt és hatalmas füstöt adjon.

Tömés, használat

A kerámiák tömése nagyon egyszerű, megegyezik a többi hasonló típusúéval. Lágyan, morzsoltan szórjuk a dohányt (vagy ásványt) a kerámiába, ügyelvén arra az egy dologra, hogy a külső perem fölé ne púposodjon. Ráfeszítjük az alufóliát, körkörösen kilukasztjuk, kivéve középső részen (belső kúp fölött) és szükség esetén után feszítünk az alufólián. Ilyen egyszerű!

Dohánnyal vagy ásvánnyal?

A márka termékei úgymond multifunkcionálisak. Persze ez sok kerámiára elmondható. A Sahlar kerámia modellekben egyaránt remekül lehet dohányt vagy vízipipa ásványt használni! Egyformán ideális választás mindkét fél számára.

Típusok

A Sahlar egyenlőre a Mini és Medium Phunnel modellel van a hazai piacon, azonban egyes információk szerint a jövőben bővülhet a kínálat újabb minőségi, kedvező árú kerámiákkal.

Sahlar kerámia ár / teljesítmény aránya

A magyarországi piacon jelenleg 3 magas minőségű, kézi vízipipa kerámia található. A Tangiers, (Noha ez már nagyon fogyóban.) Alien és a Sahlar. Az első kettő ára 5000 Ft körül mozog, ami bizony borsos ár egy vízipipa kerámiáért. A Sahlar azonos minőséget képes hozni, jóval alacsonyabb, 3-4000 Ft-os áron.

Sahlar kerámia videós bemutató

Összegzés

Pozitívumok

 • AJÁNDÉK PHUNNEL MOD JÁR HOZZÁ!*
 • Takarékos, dohányon és ásványon visszahozza az árát
 • Gyorsan felizzik benne a dohány, ásvány, hamar kezdődhet a pipázás
 • Magyar termék
 • Prémium, világhírű márkákkal azonos minőség
 • Kedvező ár
 • Hosszú tömések érhetők el vele
 • Nem kell plusz tömítés hozzá, alap simával is stabilan áll a vízipipán
 • Kerámiához jár egy távtartó is a mini phunnel esetében

Negatívumok

 • Jelenleg kevés helyen kapható
 • Időnként gyorsan elfogy a készlet

Sahlar kerámia vásárlás

A márka kerámiái igen keresettek szerte az országban. A legkönnyebben és talán a legkedvezőbb áron az interneten rendelve juthatunk hozzá. Azonban több vízipipa webáruház is forgalmazza. A vízipipa vásárlás menüpontban fellelheted a számodra legkedvezőbb ajánlatot.

*A készlet erejéig.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply