A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Carbopol

Carbopol Lengyel öngyulladós vízipipa szén

A Carbopol szén 2010 elején érkezett hazánkba. A cél egy minőségi, megbízható öngyulladós vízipipa szén piacra hozása volt a cél. Akkoriban voltak gondok a többi márkával, elég rossz szállítmányok érkeztek. A Carbolopol szén jobb minőséget biztosít és igen széles a termék kínálata.

Csomagolás

carbopol-vizipipa-szen Carbopol-vizipipa-szen-box charcoal-carbopol

A csomagolás a többi öngyulladó szénnél megszokott forma. Van a rúd kiszerelés, amin egy alufóliás nejlon van. Ez a fólia nem szakad olyan könnyen mint a többi márka csomagolása, ami pozitívum. A nagyobb kiszereléshez ott van a papír dobozos változat. A doboz díszítése, színe tükrözi, milyen méretű szén van benne.

Kiszerelés

A kiszerelés annak függvénye, hogy melyik méretet választjuk. A hagyományos 33-as és 40-es mérethez a szokott 10 db korong / rúd és 10 db rúd/ doboz ( 100 db szén korong / papírdoboz ) tartozik. A Carbopol Ring esetében egy rúd 5db szén gyűrűt tartalmat, míg a dobozos 100 db carbopol ring-et. Az 50-es óriás Carbopol szén korongból 6 db van egy rúdban, és 60 db van egy papírdobozosban.

Carbopol Ring, avagy szén gyűrű

carbopol-ring-szen carbopol-ring-vizipipa-szen-gyuru

A márka egyik legjelentősebb terméke, újítása a Ring. A Carbopol Ring nem más, mint egy 38 milliméter átmérőjű, középen kilukasztott öngyulladós szén korong. A belső levegő vezető csőnél nagyon fel tud melegedni a levegő, így jobban hasznosítja a leadott hőt. Az elképzelés jó és gyakorlatban is működik. Noha nem bírja annyi ideig mint egy tömör 40-es, azért még jónak mondható ez a Carboopol Ring. Vortexhez és phunnelhez egyaránt használható, félbetörés nélkül 2 egész is.

Tapasztalatok

A begyújtáskor kevésbé büdös mint a többi öngyulladós. Eléggé egyenletesen adja le a hőt, kellően lehamuzható, ámbár néha eltörik a tálcára ejtéstől, főleg a szén gyűrű. Kellő ideig képest hőt leadni, egyszóval egy teljesen normális öngyulladós vízipipa szén a Carbopol.

Összegzés: 6,5 / 10

Előnyök

  • Van több méretnek kis kiszerelése (5 db-os)
  • Kevésbé büdös begyújtáskor
  • Van több méret
  • Átlagnál jobb minőség

Hátrányok

  • Jobb minőség, magasabb árat von maga után
  • Eléggé hamuzik, lehamuzáskor időnként eltörik

Carbopol Ring, Carbopol öngyulladós vízipipa szén vásárlás

Miként hazánkban jelenleg ez a piacon a legjobb minőségű öngyulladós vízipipa szén, így ezt ajánljuk. Azonban változó, hol mennyiért lehet megvásárolni. Nézz körül a vízipipa vásárlás menüpontban, ha szeretnéd megtudni hol a legolcsóbb a Carbopol szén!

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply