A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Al Fakher – Energy drink, energia italos

0

Az Al Fakher vízipipa dohány márkát nem kell bemutatnom, úgy érzem. Pár szóban összefoglalva, egy felső kategóriás, jó minőségű és így magasabb árszinten mozgó vízipipa dohány, ami hazánkban is több dohány trafikból megvásárolható, jelenleg olyan 1800 forint körüli áron van az 50 g-os kis doboz.

Al Fakher Energy drink, az az energia italos ízesítése is forgalomban van, tehát megvásárolható. (Oké, trafik függő, de lett importálva.) A dohány csomagolása az Al Fakher-ről megszokott stílusú, szürkés papírdoboz. A dohány aprítottsága és nedvessége is nagyon jó, hozza a márkától elvárt szintet.

alfakher-energia-ital

Az illata nagyon kellemes, kissé túl tömör tutti-fruttis. A szobát annyira gyorsan nem töltötte meg, az illat nem olyan nagyon erős. A ízénél hasonló a helyzet. Nincs meg az a karakteres energia italos, avagy tutti-fruttis ízvilág. Egy gyengén érezhető, rosszabb minőségű energia ital ízére hasonlít leginkább. Füstöt rendesen ad, ezzel nincs probléma.

Összesítésben nem sikerült valami túl fényesre ez az ízesítés, én picit csalódtam benne. Az Al Fakher-től én többet várok, jócskán. A külső megjelenés tetszetős, szép a fekete párduc  és még talán illeszkedne is az ízhez, de sajna nem sikerült jó aromát alapanyagul választaniuk. Az íz erősségével szemben is van mit kifogásolni. Persze lehet csak egy rossz dobozt fogtam ki. Gyártástól számítva 1 éves doboz volt, tehát nem lehet lejárt, túl régi. Külföldi zárjegyes, de ez a minőséget annyira nem befolyásolhatta. A fórumba olvastam pozitív véleményeket is róla, tehát lehet nagyban ízlés függvénye. Részemről nem nyerte el a tetszésem, de ez csak az én véleményem.

6.8 Kólával elmegy

+ Kellemes illat

- Gyenge íz
- Nagyon mű tutti-frutti
- Ár

  • Illat 7
  • Meddig bírta (60-80 perc) 8.5
  • Íz (mennyire ízlett) 6.5
  • MEDDIG BÍRTA (60-80 PERC) 8
  • ÁR ÁS BESZEREZHETŐSÉG 6
  • Íz erőssége 6.5
  • User Ratings (8 Votes) 3.7
Share.

Leave A Reply