A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

E-Head, E-kerámia

E-Head, E-Kerámia története

Ahogy egyre nőtt a népszerűsége az elektromos dohányzásnak és megjelentek az első e-csövek, több gyártó is rájött, hogy jók az e-csövek, de nem feltétlen ez a jövője a vízipipázásnak. Vannak akik szeretik a vízipipa gugyogó hangját és könnyen szívhatóságát. Így elkészültek az első elektromos vízipipa kerámiák, e-head készülékek. Ezeket a normál vízipipázáshoz hasonlóan, a kerámia tetejére kell helyezni, úgy, hogy van víz a tartályban. Akkumulátorról működnek, így nem kell a vízipipán lógó kábel látványát elviselnie a pipázónak. Ezek jelentősen nagyobb kapacitásúak, mint az e-csövek. Több cég is gyárt már ilyenek, most lássunk ezek közül párat.

 

Elektromos vízipipa kerámia

Square E-Head, E-Kerámia (elektromos kerámia)

square-e-vizipipafej-eheadA Square jelentős tapasztalattal bír az e-vízipipa piacon. Több e-pipás terméket is gyártanak és forgalmaznak. Köztük kiemelendő a Starbuzz E-hose, melyet a Square cég gyárt. Az E-Head termékük megjelenítése szinte kötelező volt a cég számára és természetesen hozzá való saját márkás e-liquidet is készít a cég.


Fantasia E-Head, E-Kerámia (elektromos kerámia)

fantasia-e-vizipipa-keramiaA Fantasia korán piacra dobta elektromos tollát, úgynevezett e-pen termékét. Ez egy “egyszer” használatos, egy cigarettánál nem sokkal méretű mini elektromos cigaretta. Lehetett számítani, hogy az elektromos kerámiát is piacra fog dobni. Az e-kerámiához persze saját márkás aromákat is kínál a gyártó.

Oszd meg, ha tetszett:

Leave A Reply