A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Vízipipa paszta, ismerkedés

0

Mi van?! Már mindent a kerámiába lehet tömni, kenni, vágni? Bizony! Ahogy az európai szabályozások nem enyhülnek, sőt, szigorodnak, úgy sokasodnak a dohányzás és így a vízipipa dohányok alternatívái. Először jött a vízipipa ásványokkal, majd most jön a következő lépés! A Hookah Squeeze, avagy a vízipipa paszta, vízipipa krém. Az elképzelés amúgy egyszerű. Fogjuk azt, amit a dohány tilt, megadóztat (dohány) és csak hagyjuk ki, sűrítsük be a melaszt. Persze az elv egyszerű, a megvalósítás már nagyon nem. Azonban a Németeknek ez sikerült és így elkészítették a vízipipa pasztát.

vizipipa paszta

A Hookah Squeeze, magyarul vízipipa paszta (avagy vízipipa krém), nem más, mint egy speciális, hőálló paszta, ami el van keverve glicerinnel és aromákkal. A dohány vagy a vízipipa ásvány elhagyásának megvannak az előnyei, de a hátrányai is. Előnye, hogy nincs nikotin, nincs kátrány. Csak a könnyed, laza ízre kell koncentrálni. Persze az élet nem fenékig tejfel, így

Vízipipa paszta, első tapasztalatok

paszta-vizipipahozAz első látvány elég bizarr volt. Fekete, kicsi, kézkrém dobozhoz hasonló kis műanyag dobozka. Letekered a tetejét, majd meglepődsz, milyen szép színes krém, vízipipa paszta is van a dobozban. Hát furcsán néztem, majd megcsapott az illat. A látványa és az illata azt sugallta, hogy ezt ki kell próbálni, ez valami állatság. Egy Sahlar phunnel kerámiát kikentem vele. Az illat nagyon jó, erős és tiszta. Alufólia fel, szén feldob, kicsit hagy melegedni. Majd kellemes csalódás. Egy jól érezhető, tiszta íz. Az első tömés (köhmm, akarom mondani kenés) megközelítőleg 50 percig tartott, de hát az első kör sosem hozza ki a maximumot. Az íz a vége felé kezdett gyengülni csak. Nekem hiányzott a dohány a háttérből, viszont nem is lehet beszédülni tőle.

Akit több információ érdekel a vízipipa pasztáról, az erre fáradjon: vízipipa paszta menüpont. Mielőtt elfelejteném, videós teszt, bemutató is lesz, több ízről is, hamarosan.

Share.

Leave A Reply