A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Boltokról vélemények (Online boltok)

Ebben a fórumban: Egyéb webshop-ok Hozzászólás

  • , Hozzászólás ID: #68887
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    A webes boltokról vélemény és vita topic. 🙂

    , Hozzászólás ID: #75268
    probiths
    Felhasználó
    ProbithS
    • Hozzászólás: 46

    nemtudom, lehet linket írni? :rouge:

    , Hozzászólás ID: #75269
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    ProbithS írta korábban:
    nemtudom, lehet linket írni? :rouge:

    inkább csak nevet, aki akarja úgyis google-al megtalálja 😉

    , Hozzászólás ID: #75270
    probiths
    Felhasználó
    ProbithS
    • Hozzászólás: 46

    vizipipacenternél vettem tegnap első pipámat,nagyon korrekt shop,és most akció is van. nekem bejött,ajánlom!

    , Hozzászólás ID: #75271
    attush
    Felhasználó
    Attush
    • Hozzászólás: 2

    Én holnap megyek pestre és a Vizipipashop tól rendeltem. Majd írom a véleményt róla. Telefonon kerezstül korrektnak tűntek.

    , Hozzászólás ID: #75272
    attush
    Felhasználó
    Attush
    • Hozzászólás: 2

    Nos megkaptam a vizipipámat. Összesen 6100 Ft ot fizettem ami egy 80 centis szíriai vizipipáért 2 csomag 50 grammos dohányért és egy 10 es nagyméretű holland szénért egyáltalán nem mondható soknak! ( 5000 volt a pipa 300-300 a dohány) No de akkor mért volt ilyen olcsó? a válaszom: Nem tudom. A pipa szép. (leszámítva egy két festés lepattogást) Az üveg szép. (a festés megfelelő a szín is. nyakán látható egy-egy kisebb festés hiba.) Egy teljesen új tálcát kaptam és egy teljesen uj szénfogót hozzá. A kerámia is hibátlan volt. Egyébként feltételezem h használt pipa lehetett. Vagy nem is tudom mert végülis telefonon azt mondta a srác h már csak 14 db van belőle. 14 ugyanolyan használt meg nem tom h lehetséges-e? 🙂 Nah mindegy nekem megfelel. Hátrányként azt tudom felhozni hogy nem volt épp kocsijuk ezáltal csak a 11. kerületben tudtam átvenni és mivel az édesanyja hozta a csomagot így még esetleg ha nem lett volna meg minden reklamálni sem tudtam volna.(szép hosszú mondat lett 😀 ) Pedig mint otthon kiderült nem volt meg minden. Sajnos 3 tömítés helyett csak kettőt kaptam és sajnos tisztító szettet sem kaptam hozzá amire pedig számítottam. (igaz nem írták a honlapon de azthittem jár hozzá. ) Lényegében korrektek voltak mert ők hívtak vissza h akkor hol is adhatják át. (ami ha azt nézzük h csak a 11 kerületen belül volt lehetséges akkor kicsit irronikusan hangzik :D) Leszámítva mindent a pipa jól műküdik így én is elégedett vagyok. Én AJÁNLOM az oldalt.

    , Hozzászólás ID: #75273
    sheeshamaster
    Felhasználó
    sheeshamaster
    • Hozzászólás: 819

    Hát a beszámolód alapján nem túl meggyőző az ajánlás. Ha mindenképpen online szeretnétek rendelni, akkor a Vizipipawebaruhaz.hu-t ajánlom, korrekt, csak sokszor elfogynak a kedveltebb, finomabb dohányok. Én is innen rendeltem, tehát itt már van tapasztalat. Továbbá itt bizonyos összegű vásárlás felett törzsvásárlói kártyát adnak, amivel 10%-ot megspórolhatsz. Az összeget nem tudom, a weboldalon lehet érdeklődni.

    Üdv

    sheeshamaster

    , Hozzászólás ID: #75274
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    köszönjük Attush, korrekt, szép, kidolgozott, alátmáasztott vélemény

    ilyesmiket várok még 🙂

    , Hozzászólás ID: #75275
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

    Vízipipawebáruház: nemrég rendeltünk az oldalról olyan 15 e Ft értékben, kedd este. Tehát csüt-péntek fele itt kellett volna lennie, de nem így történt. Párszor felhívtam őket(2-3szor), hogy mégis mivan és mondták elsőre hogy igen fel lett adva, ma vagy holnap megjön, másojára meg közölték hogy nincs üveg, arra várnak,holnap itt van. :triste1: 🙁 Hát mondom ezt hamarabb is ki lehetett volna nyögni 😀 De sebaj, keddre meg is jött a csomag. :ooo Ami akárhogy nézem nem 2-3 nap, hanem 1 hét 😀 Nah mind1, épségben ideérkezett, 10 ezer Ft felett lehet választani egy kis 50g-os El Hennawy dohányt, ez az ajándék. Nah minden mást leszámítva korrekt üzlet, csak az a baj vele, hogy ” lassú ” a kiszállítás, postán keresztül történik, nem pedig csomagküldővel :nono: Tehát a véleményem ” semleges ?! ” . Röviden ennyi 😀 Nem akarok senkit eltántorítani attól,hogy onnan rendeljen 🙂

    , Hozzászólás ID: #75276
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

    VizipipaEU: véleményem szerint ez a legjobb, legkorrektebb online shop. 🙂 Rendeltem innen 1 pipát, 2 nap múlva jött a GLS-es fickó. 😀 Itt tehát csomagküldővel történik, sokkal hamarabb itt a csomag. Ajándék minden vásárlásnál : eu-s öngyújtó, matrica, leírás. 10/10 :amen:

    , Hozzászólás ID: #75277
    argile
    Felhasználó
    argilé
    • Hozzászólás: 96

    Shisha-world, a német webáruház.

    A weblap ismertetője szerint az este 23.00 óráig beérkező megrendeléseket másnap útnak indítják. Én vasárnap este 23.12-kor rendeltem meg a pipát, az első meglepetés a rendelés elküldésekor ért: az áruházban még nem tudták, hogy Magyarország is EU-tagállam, pedig nem a múlt héten csatlakoztunk. Magyarországról egyébként előre kérik kifizetni a rendelést.

    Mindenesetre noha néhány perccel lecsúsztam az este tizenegyes határidőről, másnap, hétfőn útnak indították a terméket. Küldtek egy kódot is, mivel a honlap szerint DHL-futár szállítja, azzal lehet nyomonkövetni, hogy éppen hol jár. A második meglepetést ekkor okozták. Kedden Magyarországra ért a shisha, és el is tűnt a szemem elől: ugyanis átadták a Magyar Postának. Egy kicsit ideges lettem, mert erről szó sem volt, és a Magyar Posta még a sima leveleknek is csak kábé kétharmadát képes kézbesíteni, egy törékeny és értékes árunál meg komoly kétségeim lettek, hogy fogom-e valaha a kezemben a pipát. Szerencsére alaptalan volt a stressz, csütörtökön csöngetett a postás, és egy bombabiztos csomagban meghozta a pipát, épségben, hiánytalanul.

    Nem volt csalódás, de azt gondoltam, adnak egy hőtartó sapkát. Nem ígérték, csak én erre gondoltam. A shisha mellé két szipkát meg egy széntartó konzolt adtak, ennyi. Persze, azért ez egy jó nagy áruház, gondolom, nem kis forgalommal, és nyilván nem dobálnak mindenki után ajándékokat, pláne nem ilyen kevés rendelésnél, de már ki is nőttem abból a korból, hogy a Mikulást várjam.

    A pipa 36 euró volt, nagyon korrekt ár, a szállítás 17 euró Magyarországra, most, hogy erősödött a forint, még így is jó az ár, persze, ha több dolgot rendeltek, a szállítás 17 eurója is jobban eloszlik, tehát jobban megéri egyszerre nagyobb tételt rendelni. A dohányok, szenek mondjuk szerintem drágák.

    A lényeg: shisha gyönyörű, én elégedett vagyok, és már elfüstölt benne az első adag molasz.

    , Hozzászólás ID: #75278
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

    1 képet kérhetnénk a pipáról ? Lehet h ez OFF, de engem érdekelne 🙂

    , Hozzászólás ID: #75279
    argile
    Felhasználó
    argilé
    • Hozzászólás: 96

    Az egyik topikba már linkeltem valamelyik nap, de persze, szívesen. Egy Aladin Arabica 62 cm-es.

    https://www.shisha-world.com/lshop,showd … abica,.htm

    , Hozzászólás ID: #75280
    m422
    Felhasználó
    m422
    • Hozzászólás: 9

    VizipipaEU: egy éve rendeltem tőlük pipát amit időben meghoztak minden kiegészítővel:csipesz, széntartó szipka ajándék 50g. A pipa azóta is tökéletesen üzemel. Le a kalappal.

    Jah és a bloguk tök jó, érdemes olvasni.

    , Hozzászólás ID: #75281
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    m422 írta korábban:
    VizipipaEU: egy éve rendeltem tőlük pipát amit időben meghoztak minden kiegészítővel:csipesz, széntartó szipka ajándék 50g. A pipa azóta is tökéletesen üzemel. Le a kalappal.

    Jah és a bloguk tök jó, érdemes olvasni.

    Blogjukról annyit, hogy eddig küldtem 4 hozzászólást, abból 3 nemvolt ott a következő napon… nem jelölnek forrást amikor valamire hivatkoznak, stb.

    Amikor kérdeztem, hogy miért lett törölve a hozzászólásom akkor az volt a válasz, hogy több admin van, biztos egyiküknek nem tetszett…. utána mondta, hogy pill cigi, mondtam, hogy írjon ha visszaért. Ez volt másfél hete… nem írt vissza… véletlenek… Impresszumba semmi feltüntetés, hogy több admin lenne… Az igazság, hogy szarik tisztelt LJ a közösségre, csupán a pénzt látja és akarja szerezni ebből.

    A boltjuk még ettől lehet korrekt. Azonban az a blog nem a közösségért van.

    , Hozzászólás ID: #75282
    paradox24
    Felhasználó
    paradox24
    • Hozzászólás: 110

    egyetértek, én sem szeretem azt a blogot. egyszer, mikor kerestem, debrecenben ki szervezi a találkozót, hátha nincs senki és vállalom, már téptem a hajam az idegtől, sietnem kellett valahova, de csak olvasom, olvasom és még mindig az érettségizők hozzászólásait olvastam, különböző segédeszközökről mint atlasz és függvénytáblázat…

    egyébként a bolt nagyon jó, nekem is onnan van a pipám. annak idején rendeltem kettőt rokonoknak, lelkem szerelme pedig meglepett, ő is rendelt egyet nekem. egy címre kértük, egymástól függetlenül, hisz nem szólt, meglepetésnek szánta. egy nap múlva felhívták, hogy látják, hogy különböző személytől, de ugyanarra a címre kértek pipákat, mi lenne, ha összevonnák, és nem kellene csak egy szállítási költséget fizetni. így bukott le 😀

    alig vártam a másnapot… :]

    (hú, remélem ezt a történetet nem írtam még :hehe: -akkor törlöm)

    , Hozzászólás ID: #75283
    tshaby
    Felhasználó
    Tshaby
    • Hozzászólás: 6

    Hi, én is a vizipipa.eu ról rendeltem szerda este, és péntek délelőtt itt is volt a futár, minden rendben volt!

    (55centis egyiptomi kék 1 csöves pipa, +7dohány 4 szén)

    Viszont a dohánytölcsér egyik lyuka ki van tágulva illetve el van csúszva, de ez nem befolyásolja afüst minöségét stb. 🙂 sztem megéri! 🙂

    , Hozzászólás ID: #75284
    sheeshamaster
    Felhasználó
    sheeshamaster
    • Hozzászólás: 819

    Vidékieknek biztosan, de a Pest megyeieknek ott van egy csomó jobb bolt (SultanCenter, Leielina, stb).

    , Hozzászólás ID: #75285
    emdzse
    Felhasználó
    emdzsé
    • Hozzászólás: 19

    Ha valaki pénztárca-kímélő megoldást választana, és át tudja venni Pesten a pipáját, akkor nagyon ajánlom a vizipipashop-ot. Nem a legeslegjobb, de az ár-érték arány nagyon jó.

    Pozitívum:

    – Nagyon olcsó – 3 árkategória: 6000 ft, 7000 ft, 8000 ft (nekem a 7000 ft-os pipák tetszettek a legjobban)

    – Szerintem szépek a pipák, amit mi rendeltünk az elég nagy 86 centis, ráadásul egy gyönyörű szír pipa

    – Eléggé egyedi pipák, sehol nem láttam a miénkhez hasonlót

    – Kimondottan tetszik a pipa üvegének a formája, nagyon szép

    Negatívum:

    – A tisztítószett hiánya (olcsón pótolható)

    – Egy méretű pipák (azt hiszem nem nagyon van különbség a méretekben 75-90 cm között mozognak, viszont abból az egy méretből széles a választék kinézetre)

    – Csak szír pipák

    – Nem volt igazán becsomagolva a pipa, gyakorlatilag egy nejlonzacskóban hozták, bár hibátlan volt és nagyon jól működik még mindig

    Ár: 10/10 Minőség: 7/10

    , Hozzászólás ID: #75286
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615

    Sziasztok!

    Én meg a Bacharia webshopját ajánlom :amen: , nagyon pozítívak a tapasztalatok, és szuperek a pipák. Vettem egy 95cm-es zöld színű egyiptomi típusú pipát, és teljesen megfizethető áron, mindent adtak, semmi sem maradt ki a dobozból.

    Nagyon elégedett vagyok :super: , masszív pipa saválló acélból, a tálcák is szuperek, sőt mi több olyan a szelep, hogy én egyszemélyes pipát vettem, de le lehet csavarni, és kétcsövessé átalakítani :langue2: . Lehet rendelni hozzá golyós csapot, így nem kell befogni sem az egyik végét sem a másik végét, mindenki nyugodtan pöfékelhet. Ha bármi gond van azonnal cserélnek, és a hibás darabot elszállítják. 😀

    Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon jó és szép pipák vannak megfizethető korrekt áron! :cote: :cote:

    , Hozzászólás ID: #75287
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Sziasztok !

    Ismét véleményt mondok 1 online shopról, mégpedig az áruház.ról. ( Aki akarja ugyis megtalálja ). Szóval, mult vasárnap este adtam le egy rendelést, melyben volt egy 55 cm-es pipa, 1 box szén, 2* 250 g dohány, meg egyéb kiegészítők. Ez bőven 10 ezer Ft-t felett volt, ezért a rendelés végén lehetett választani egy 50 g-os dohányt ( Hennawy ). Annyi a lényeg, hogy egy kicsit megint csúszott a csomag :S Mint a multkor. De végül is kibírtam, mint mondtam már, vas.nap este adtam fel a rendelést és péntek dél körül érkezett meg a csomag. Tehát ennél a shopnál 1 hét kiszállítási időre kell számítani. Én összességében nagyon jó üzletnek tekintem, sok érdekes dolog megtalálható itt, és némelyik áru nem is olyan drága. 🙂 10/7 < - - ha értékelnem kellene ( és miért ne :D ) Off.: 1 dolgot nem értek, mégpedig 1 elég nagy dolgot. Azt, hogy miért postán keresztül küldik a csomagot ? ( vidékre ). Mert amikor felhívott a srác, mondta h elég sok a rendelés. Én személy szerint azt tanácsolnám nekik, hogy térjenek át a GLS-re vagy egyéb más csomagszállító cégre. Bár sztem erre már ők is gondoltak és lehet h vmibe ütköztek és nem tudják megvalósítani, nem tudom. De nagyon erősen ajánlanám nekik, hogy ne Postával, hanem csomagszállítóval küldjék ki a csomagokat. Off The End :langue2:

    , Hozzászólás ID: #75288
    sickness
    Felhasználó
    sickness
    • Hozzászólás: 236

    Hm, hát vasárnap adtad fel a rendelést, azt hétfőn vették fel, és postával küldték…. még nem is olyan rossz az a 4-5 nap szálíltási idő ^^

    , Hozzászólás ID: #75289
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

    Megkesve bar, de torve nem 🙂 Szoval szeretnem megosztani veletek az amerikai vasarlassal kapcsolatos elmenyeimet, tapasztalataimat. Sajnos eddig nem volt idom, hogy elmeseljem a dolgokat, de most igyekszem ezt teljes mertekben bepotolni. Nagyon nem is szaporitanam tovabb a szot, ugyanis orommel jelenthetem be a vizipipafan.hu (amennyire en tudom) elso video-beszamolojat 🙂 Igen, emiatt kellett ennyit varni, ez volt az a huncutsag, amivel keszultem 🙂

    Tehat tekintsetek meg az altalam keszitett, szamomra is elso videot 🙂

    NazarHookah.com video:

    , Hozzászólás ID: #75290
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    krampi írta korábban:
    Megkesve bar, de torve nem 🙂 Szoval szeretnem megosztani veletek az amerikai vasarlassal kapcsolatos elmenyeimet, tapasztalataimat. Sajnos eddig nem volt idom, hogy elmeseljem a dolgokat, de most igyekszem ezt teljes mertekben bepotolni. Nagyon nem is szaporitanam tovabb a szot, ugyanis orommel jelenthetem be a vizipipafan.hu (amennyire en tudom) elso video-beszamolojat 🙂 Igen, emiatt kellett ennyit varni, ez volt az a huncutsag, amivel keszultem 🙂

    Tehat tekintsetek meg az altalam keszitett, szamomra is elso videot 🙂

    NazarHookah.com video:

    Naaagyon jó! 😀

    , Hozzászólás ID: #75291
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

    Orulok, hogy tetszik 🙂 Mint a videoban is emlitettem, majd a kesobbiekben meg erkezik konkret termekbeszamolo a Vortex keramiarol, illetve a Razan szivocsorol.

    Jah es a vizipipafan.hu-t eleg nehez gyorsan kimondani 😀

    , Hozzászólás ID: #75292
    presta
    Felhasználó
    Presta
    • Hozzászólás: 122
    krampi írta korábban:
    Megkesve bar, de torve nem 🙂 Szoval szeretnem megosztani veletek az amerikai vasarlassal kapcsolatos elmenyeimet, tapasztalataimat. Sajnos eddig nem volt idom, hogy elmeseljem a dolgokat, de most igyekszem ezt teljes mertekben bepotolni. Nagyon nem is szaporitanam tovabb a szot, ugyanis orommel jelenthetem be a vizipipafan.hu (amennyire en tudom) elso video-beszamolojat 🙂 Igen, emiatt kellett ennyit varni, ez volt az a huncutsag, amivel keszultem 🙂

    Tehat tekintsetek meg az altalam keszitett, szamomra is elso videot 🙂

    NazarHookah.com video:

    Jaaaaj!!! Nagyon jó lett!!!!!!! Nemis gondoltam rá hogy egy videót fogsz csinizni:))) izgatotttan várjuk a termékbeszámolót!

    , Hozzászólás ID: #75293
    blackrose
    Felhasználó
    blackrose
    • Hozzászólás: 57

    Hookah, főleg tőled kérdezem, mert te is a Bahariától rendeltél ahogy látom…

    A pipádnak milyen a csöve? Olyan mint a weboldal képein, vagy nem? Mert nekem nem olyat küldtek, hanem sima bordázott “hülyezöld” színű csövet (nekem is zöld a pipám).

    , Hozzászólás ID: #75294
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    • Hozzászólás: 888

    Jó lehet de sajnos This video is not available in your country. Ennél a videónál is…

    , Hozzászólás ID: #75295
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    kokovics írta korábban:
    Jó lehet de sajnos This video is not available in your country. Ennél a videónál is…

    Itt megtalálod: https://blog.vizipipafan.hu/vendor-review-ujratoltve/2008/10/28/ 😉

    , Hozzászólás ID: #75296
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    • Hozzászólás: 888

    Jajj bocs azt hittem, hogy ez egy új videó :gene:

    Nem néztem, hogy mikor írta de már látom.

30 bejegyzés megtekintése - 1-30 / 50

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.