A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Razan, Vortex olcsón Amerikából!

5

Szeretnél Razan szívócsövet, de nem szeretnéd kifizetni a kapzsi 12.000Ft-os árat érte? Esetleg szeretnél egy eredeti Vortex kerámiát hozzá, de nem akarsz 5000Ft-ot fizetni azért sem? Akkor figyelj!

Razan mosható vízipipa cső = 8300Ft

Vortex vízipipa kerámia = 3400Ft

Elhiszed? Hidd el! Miért is és hogyan juthatsz hozzá ilyen jó áron ezekhez a minőségi termékekhez? Csoportos rendelés. Bizony. Azonban nem szereted a sok nyavalyát a külföldi rendelésekkel kapcsolatban? Semmi gond! Neked csupán egy sima hazai banki átutalást kell megcsinálnod. A többit elintézzük mi!

Csatlakozz hozzánk és rendelj te is közvetlenül Amerikából! A fenti árak már tartalmazzák a posta díját is a csoportos rendelés esetén!

Razan cső ára Amerikába 21-24 dollár között mozog. (5100-5800Ft) Igen, ennyi. Nem 12.000Ft…..

Vortex kerámia ára 9.9-12 dollár között. ( 2300-2600Ft) Hmmm.. nem is drága így igaz?

Ha érdekel a rendelésünk akkor olvasd el ezt a témát, majd jelentkezz itt a májusi rendelésre, hogy a nyárra már saját Razan szívókád lehessen!

Share.

5 hozzászólás

  1. Sziasztok!

    Szeretnék ajánlani egy érdekes szolgáltatást, gondolom itt a helye, biztos nálatok is előfordult már, hogy egy CD-t, DVD-t, vagy csak egy fan pólót akartatok rendelni a neten, de nem lehetett kérni a Magyarországi szállítást, mert ide le volt tiltva. Köszönhető ez annak, hogy a k.rv. postások mindent ellopnak, azt amerikai bolt meg újra küldi az ellopott dolgot, mert vásárlóbarát! Csak ez hosszú távon nem éri meg neki.

    Így az Egyesült Államokbeli vásárlásoknál én eddig mindig a http://www.viaddress.com ingyenes csomagtovábbítási rendszerét használtam, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Eddig mindig bevált, használtam már az http://www.amazom.com -nál és az http://www.ebay.com -nál is.

    A regisztráció ingyenes a http://www.viaddress.com oldalon. Ezután kapunk egy személyes USA-beli címet, amit használhatunk bármely USA-beli kereskedőnél történő vásárlás során, a Viaddress továbbküldi a csomagot a mi országunkba.

    Ha az amerikai kereskedő nem fogadná el a nemzetközi, vagy a magyarországi bankkártyákat, akkor a Viaddress megvásárolja helyettünk az árut külön díj nélkül, majd elküldi nekünk. Nekünk csak az áru értékét és a szállítási költséget kell fizetnünk.

    Remélem nem számít reklámnak, csak tele volt a hócipőm, hogy egy csomó helyen nem fogadják el Magyarországot célállomásnak.

Leave A Reply