A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

2008 – Július – Vízipipás találkozó!

, Hozzászólás ID: #99403
krampi
Felhasználó
krampi
  • Hozzászólás: 3414
sYska/!/ írta korábban:
krampi írta korábban:
Termeszetesen ha valaki _kiszolgal_ 18 even alulit dohanyaruval, az buntetendo. Ez igy rendjen is van, nincs is ezzel baj. De ha egy fiatalkoru dohanyzik mondjuk egy kocsmaban, azert nem buntethetik meg a kocsma tulajdonosat. Olyankor az adott fiatalt buntetik meg, illetve megkerdezik, hogy hol vette a cigit es ott is tartanak egy ellenorzest, majd ha kiderul, hogy kiszolgalnak 18 even aluliakat, akkor az adott helyet is megbuntetik.

Ha egy 18 éven aluli sörözik és cigizik a kocsmában, a kocsmárost megbüntetik, mert alkoholt adott ki, a hely tulajdonosát meg, hogy cigizett.

Mit nem lehet ezen érteni?

Leven hogy most a dohanyrol beszeltunk, az alkoholt nem emlitettem. Ugyanaz ervenyes ra termeszetesen. Ha kiszolgalja a pultos, akar dohannyal, akar alkohollal, akkor megbuntetik, mert _kiszolgalta_.

De ha nem helyben veszi a cigit pl. akkor az adott helyet miert buntetnek meg? Ennyi erovel, hogyha nekem van egy birtokom, ami nincs korbekeritve es ott a fuben mondjuk leulnek fiatalkoruak es ragyujtanak, akkor megbuntetik oket, mert dohanyoznak, megbuntetik a helyet, ahol a cigit eladtak nekik es megbuntetnek engem, mert a kurva anyam? Szep is volna.