A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Aladin Vízipipák

, Hozzászólás ID: #143041
sparrow
Felhasználó
Sparrow
  • Hozzászólás: 317
Sihu írta korábban:
Egy rövidebb összeállítást szeretnék írni az új aladin arabica evolution vizipipámról, esetleg aki evolution pipa vásárlás előtt áll hasznos lehet.

Hasonlítási alapon csak top mark pipákhoz van sajnos.(illetve egy szír pipához) Ami hihetetlenül tetszik benne az a csavaros test, illetve hogy leszerelhető belőle bizonyos rész. Nagyon stabil pipa, köszönhetően a széles tartálynak. (akkor kb mint a top mark pipám volt, de majdnem kétszer annyi víz kell bele) Egyetlen egy “rossz” tulajdonság, hogy az új aladin evolution kerámián egy kicsit “feszül” az Aladin hőtartó sapi, de nem nagy gond, csak vigyázni kell, mert nagyon fel tud ezáltal forrósodni. Összességében mindenkinek ajánlom, nagyon megszerettem a pipát már most.

(nagyon sok próbálkozás után az evolution kerámiát is sikerült már kitapasztalni és így már nagyon jónak tartom)

Nekem van összehasonlítási alapom az evolution és a hagyományos Aladin pipákkal. Bár a Nomád evolution pipám még csak egy hetes, de azért ennyi idő alatt is sikerült némi következtetést levonnom. A menetes test valóban nagyon jó, és az egyik sokszor elfeledett előnye, hogy a tartályból normálisan ki lehet fújni a füstöt, a sima Aladin pipáknak talán ez az egyetlen gyengéje. (de ezt már korábban leírtuk itt) A hőtartó gond egyszerűen megoldható, és nem a pipa gondja. Mindenesetre én ajánlom, amint teheted vegyél hozzá egy Vortex vagy Phunnel kerámiát, és egy Nammor csövet. Úgy az igazi, hidd el, nem fogod megánni. :frime: