A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Boltokról vélemények (Hagyományos üzletek)

, Hozzászólás ID: #75319
krampi
Felhasználó
krampi
  • Hozzászólás: 3414

Jajj, de ideges vagyok :rougefaché:

Voltam ma Sultanban, vettem egy uj keramiat, vettem egy doboz Cocobrico szenet, vettem meg egy 40-es 3kings-et, illetve 3 Al Fakher dohanyt (citrom, mentol, eper). Hazabattyogtam, leraktam a kis csomagomat, elmentem haverokkal bedobni par sort. Nemreg ertem haza, mondom tomok egy epret, de finom is lesz, pakolom ki az uj szerzemenyeimet, erre nezem, csak ket dohany van benne. Mondom ennyire vak nem lehetek, kiforgattam az egesz taskamat, mindent es nincs meg. Nem rakta bele a srac a szatyorba az egyik dohanyt … :rougefaché:

Nem tudom elhinni, hogy lehetnek ilyen figyelmetlenek (tudom-tudom, nem az o hibajuk, csak reszben; inkabb foleg az enyem, de akkor is, az ideg beszel belolem). Alapbol eszmeletlen bunkok, eddig akarhanyszor voltam ott, sose birtak ertelmes ember modjara visszakoszonni, a kiszolgalas is roppant paraszt modon tortenik. Ja es termeszetesen nem adnak szamlat se …

Ugyhogy eddig se nagyon szimpatizaltam a Sultannal, de valahogy tultettem magam rajta, most viszont nalam betelt a pohar. Szemely szerint az uzlet nagyon tetszik, a kinalattal es az arakkal meg vagyok elegedve, de minden egyeb velemenyem szerint a beka s*gge alatt van … Vegyes erzelmekkel, de igyekszem valami mas “torzshelyet” keresni, es amennyire lehet kerulni ezt a helyet.

(Bocs ha kicsit ertelmetlenul fogalmaztam nehol, de nem teljesen tiszta a buksim :rouge: )