A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dohányok, amikben csalódtál

, Hozzászólás ID: #76657
atommetalpunk
Felhasználó
Atommetálpunk
  • Hozzászólás: 60

Nekem az Al waha szőlős dohánya nyújtott alulmúlhatatlan élményt :triste1: … Sultanban vettem, eladó srácot direkt megkérdeztem, hogy milyen, azt mondta, próbálta, és szerinte hihetetlen jó. Na akkor mondom, jöhet. 250 grammos volt csak belőle, ugyhogy azt vettem. A doboza nagyon tetszetős, és praktikus: Tömzsi fém henger hozzávaló lágy műanyag fedéllel. Mikor kibontottam az aromazáró csomagolást is, egy állagra és illatra nagyon jó minőségű dohányt láttam. Nedves, nem ragadós, ujjak közt “morzsolva” viszonylag könnyen kis darabokra lehetett szedni, és az illata valami mennyei volt.

Tömtem is belőle egy adagot, pont úgy, mint akármikor máskor, de hamar megéreztem azt az iszonyat karcos, kaparós füstöt. Érdekes módon emellett szőlőízt is éreztem, úgyhogy ezt a kudarcot a szénnek tulajdonítottam. Aztán az újabb pipázások alkalmával mindig ugyanez történt. Most ott tartok, hogy jó ideje nem is mertem vele próbálkozni, de azthiszem, a találkozón még adok neki egy utolsó esélyt. Ha jó, jó, ha nem, megy szúnyogriasztónak…

A másik a Sheherazade fahéjas. Általában ezzel a márkával kapcsolatban pozitív élményeim vannak, erre a darabra nem is pazarlok tökk szót, egyszerűen csak szar volt és kész.