A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Hamarosan rajtol az új vízipipa fórum!

, Hozzászólás ID: #151941
sYska
Adminisztrátor
sYska
  • Hozzászólás: 10312

Köszönöm! A fenét én, csak az új fórumba áthelyeztem a beépített pontozó rendszert. Így amikor valaki kérdez és kap rá választ, akkor nem kell egy rövid, (monitoron) hely pazarló, egy szavas hálát kifejező hozzászólást írni. (Ami offolásnak számít igazából, mert nem építi az adott téma értékes tartalmát.)

Lehet ugyanis majd pontozni a hozzászólásokat. Vagy + vagy – irányba, mindenki 1 pontot adhat. Így lehet majd megköszönni a válaszokat!

Nem csak a válasz írója tudja majd pontozni, tehát bárki, akinek hasznos volt, dobhat rá pontot.

A negatív pontozást is szeretni fogom, mivel azokat egy bizonyos (majd még kitalálom) negatív pont után törlöm, hiszen nem tartottátok értékesnek.

A plusz és mínusz pontok pedig a profilokba fognak gyűlni. Ezek hírnévpontok lesznek. Akinek sok lesz, annak lehet hinni a szavának. Aki nagyon elmegy negatív irányba, az ki lesz tiltva. (Nagyon szó alarr -50 vagy -80 pontot értek. Aki nagyon mínuszba megy, az megteheti majd, hogy cikkeket ír és így csökkenti a negatív státuszának szintjét. A cikkekkel elvégre is a közösséget segíti, azonban fontos lesz a terjedelem és a minőség ezeknél!)

Hamarosan jönnek még az új funkciók. 😉 WUÁH! 😀