A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Házilag barkácsolt pipák

, Hozzászólás ID: #98160
Vendég
Névtelen
  • Hozzászólás: 358

Sziasztok!

Nos akkor +kezdeném az első képpel remélem még sok fel fog kerülni az oldalra kíváncsi vagyok h más hogy hozta össze a pipáját…

Nos hozzávalóim amikor neki kezdtem nekem is csupán az ubis üveg maradt amit úgyéreztem vizipipagyártásához teremtettek.

Hát kivittem az udvarra a duncit és elkezdtem nézelődni…. Először nagyon akadozott a dolog semmi sem akart összejönni majd +jöttek az ihletek és +oldódott.

Szóval kellett 1 alapcső ezt 1 biciklipumpa szárával oldottam + amit tudjátok ki-be huzogatni kell. Nos (ezzel érdemes vigyázni h rozsdament6es anyag legyen ) hát amikor már ez is +volt nyeregbe éreztem magam és akkor a kerámia problémára találtam 1 nagyon remek +oldást a villanyégő foglalatot (ez mondjuk nem teljesen saját ötlet csak a +valósítás) szóval a foglalat ez alá tettem 1 törött csapágy belsőgyűrűjét majd rettenetes mennyiségű sziloplaszt (RSZ) majd valami műanyag tök jó alakú barna valami aztán a régi sertéstartó időkből maradt önitató cső a merevítés és körülötte RSZ benne pedig húzódik a pumpaszár amin keresztül a füst vándorol ez mind bevezetve az ubisüveg tetejére fúrt lyukon és +van oldva a bevezetés. A szívócsőnek pedig nagyapám pálinkafőző szerkezetének a rézcsövére húzott gumicsövet alkalmaztam így kaptam 1 nagyszerű Vizipipát 😀 :] Hát ha valaki elmagyarázza nekem h hogy kell képet feltölteni nagyon szívesen + is mutatom jah és a végére elfásult rózsa szárából faragtam 1 kifúrt szipkát /amit nem ajánlok senkinek mert kicsit gusztustalan ha többen szívjátok és csillog a beivott nyáltól :langue: ) De erre pedig a suliban található tök új AUDI motor műanyak benzincsövéből nyisszantottam 1 darabot és +oldotta a problémát. ! Na hát ennyi a pipám története . Van normál pipám is ezt csak berugós bulikra viszem mert nem féltem annyira mint az eredetit 😉 Na sziasztok!