A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

jó árérték arány

, Hozzászólás ID: #105431
sYska
Adminisztrátor
sYska
  • Hozzászólás: 10312
'Oreyus' írta korábban:

Ez nem feltétlenül van így rendben van hogy egy pipa jó, legyen 10 vagy egyefene legyen húsz, de ilyen negyvenezer forint körül és afölött lévő pipa mondjuk szerintem semmivel nem tud többet mint mondjuk egy 20 ezer forintos pipa ( És abban az árfekvésben már mindegyik életre szóló barátság tehát nem azért drágább mert többet bír… ).

Kicsit félre csúsztam, azt hittem pipa a téma és nem dohány. 😀

(Amúgy egy 20ezres Aladin nem fogja annyi ideig bírni, mint egy Nargilem NPS mondjuk, ha azonos feltételek mellett vigyázunk rá. Szerintem.)

'Dave' írta korábban:

Nem tudom mi volt a helyzet mondjuk 2008-9 fele mert akkor még hirböl sem ismertem a vizipipát de szerintem akkor kb fele annyi volt egy Serbetli vagy Fakher mint most. És a minöségük ahogy te is irtad változatlan ergo közel ugyan azért a minöségért 2szeres árat fizetsz. Javízs ha tévedek.

A helyesírásod, azt javíthatnám….82.gif

Amúgy sokszor változó a márkák minősége, például Al Masah eleinte nagyon jó volt, aztán pedig közepesnek vagy rosszabbnak nevezhettem volna csak. Az árak meg a kormány adópolitikája és a trafik piacfelosztásos mutyi miatt akkora, amekkora.