A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Közös, csoportos rendelés külföldi üzletektől

, Hozzászólás ID: #99012
krampi
Felhasználó
krampi
  • Hozzászólás: 3414

Ne a magyar posta dijaival szamolj, annak semmi ertelme 🙂 En John-al a ChronicHookah-tol folytattam egy levelezest, de hogyha jol tudom, akkor a HS is USPS-el kuldi ki a csomagot, tehat elvileg az arnak meg kell egyeznie.

Code:
HI Adrian,
Thanks for contacting me about this. If I need to ship overseas I use USPS and I calculated rate to Hungary. Also, I have the link for you. It’s quite expensive but it may be worth it for you if you get a few boxes. We can do the order manually but you will need approx $35 for shipping. Please see this link:

Let me know if this works as I will be happy to ship it to you.
BTW do you have any customs restrictions on receiving tobacco in the country? I can write gift on the package.
Please advise, thanks,
John Naddour with Chronic Hookah
8756 Warner Ave
Fountain Valley, CA 92807
Phone 714-841-2815 and Fax 877 852 3372
Remember to check out: chronichookah.com
https://www.myspace.com/chronichookah

Itt John-nal annyibol jobb a dolog, hogy nem egy nagy ceg, tehat mint latjatok, hogy ne terhelje pl plusz ado a csomagot, vagy ilyesmi, akar ajandekkent is fel tudja adni es hasonlok. Amit adott linket, ott a csomag mereteibol adodoan ki lehet szamolni a korulbeluli osszeget, hogy mennyibe kerul a szallitas, de o olyan 35 dolcsit mondott saccra, amihez meg ha hozzavesszuk, hogy esetleg kicsit tobbe kerul akkor is fele annyi mint amit te neztel sheeshamaster 🙂 4-5 ember eseten pedig az a 2000 forint postakoltseg mar egy 250g-os Al Fakheren is bovesboven megterul :cote: