A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Nakhla

, Hozzászólás ID: #78877
atommetalpunk
Felhasználó
Atommetálpunk
  • Hozzászólás: 60

MIZO lol, először azt hittem, tej ízű lesz XD

Na egyébbként szerintem nem olyan rossz dohány a Nakhla… Kókusz szerintem elég jó, imádom! Bár a dohányt szagolva mármár természetellenesen tömény, szinte csípős illata van, a füstje viszont nagyon jó ízű, és viszonylag sokáig bírja (bár, ha egyszer 3-4-en leülünk pipázni, semmi sem bírja sokáig 🙂 ).

Nakhlának még a magnóját, és a kétalmáját tudom nagyon dícsérni. Imádom a kétalmát. Kókusz+kétalma :coeur: valami hihetetlenjó! Nagyon tudom ajánlani mindenkinek.

Nem olyan rég még volt egy 250 grammos Sheherazade csokimentám, ami nem húzta sokáig, olyan ütemben pusztítottuk, aztán miután elfogyott, vettem mégegyszer 250-et, de az már egy csöppet rosszabb minőségű szerintem. Azért nem mondom, hogy rossz, sőtt jó az is, de az előző egy hangyányit jobb volt. (Ennek ellenére lassan megint újat kell vennemXD.)

Sima menta és citrom szerintem totál ízetlen. Bár ahhogy észrevettem, Nakhlánál van az, hogy az egyik doboztól összeszékeled magad, olyan jó, másiktól meg kifordul a beled… +előszeretettel pakolják tele a csomagot félcenti vastag gerendákkal (Mondjuk én bizonyos mennyiségben szeretem 🙂 ).