A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Shiazo

, Hozzászólás ID: #150808
mt33
Felhasználó
killeratya
  • Hozzászólás: 32
'kileratya' írta korábban:

Először is üdv mindenkinek első kommentem:)

Kipróbáltam a barackos shiazot. Mohón akartam a kővet avatni házibuliban – 1/3 tej, 1 kupica mézes hp(a habosodás miatt), 2/3 barack kompot lé volt a hűtés.

Nem volt íze, legalább is nagyon kevés, utána vizzel egy leheletnyit talán még ízetlenebb volt, tetszett a rengeteg gőz és illat, de elégedetlen vagyok az ízzel. Lehet hagyom is ezt Shiazot, főleg hogy a házibulimon hagyott cserbe. Bár olvasom, hogy az áfonya cukorkás erősebb ízű, talán még megprobálok más ízt. Holnap barátnőmmel fogok egy adagot elszívni, felöntöm tiszta barcklével az üveget, csak legyen gazdagabb az íze 😛

szerk.

Tegnap nagyon leszóltam a harmatgyenge íz intenzitást

-3 dologra gondoltam, ami bekavarhatott(?)

Rosszul tömtem? 3 féle kép is próbáltam enyhén túltömve, extra szellős hézagosan, normálisan; lötyivel meglocsolva- utána vastagon maradt az egyiptomiban illatos fehér melasz réteg.

-Nem hiszem hogy az erős hűtés gyengítené az ízeket,de eddig mindig jégkockás vagy jégkását is tartalmazó hűtés használtam.

-Szüleim minőségi barackot termelne a piacra. Rengeteg ízletes fajtát ettem már, nyáron annyit ehetek amennyit csak bírok. Nagyon szeretem és két rekesz első osztály baracknak szedés után véleményem szerint a létező egyik legfinomabb intenzív illata lehet, ami az ember megtapasztalhat. Tehát komoly mérce van bennem a barack íz kapcsán.

Így már remélem nem túl degradáló a véleményem.