A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Szívócsövek

, Hozzászólás ID: #81298
krampi
Felhasználó
krampi
  • Hozzászólás: 3414
sheeshamaster írta korábban:
Nemrég beszámoltam arról, hogy milyen remekül kihozta a redvát a csőből a fökldhözba***s módszer. Na igen, de ez egyidejűleg a cső halálát is okozta. Legutóbbi pipázás után el akartam mosni a csövet, amikor látom, hogy kb. a cső közepénél jön ki a víz. A cső 2 helyen megrepedt, totálkáros. Most már csak azon filózom, hogyha megint eljutok Sultanba (ez jövő héten lesz tuti), akkor melyik csövet érdemes venni. Lehet érdemesebb lenne egy műanyag, strapabíró, mosható csőbe beruházni, és azt kidíszíteni / kidíszíttetni. Nem tudom. Aki tud segíteni szívócső vásárlásban, kérem, segítsen!

Üdv

sheeshamaster

Nosss 🙂

En is sokat keresgeltem szivocso temaban, az igazi problema az, hogy Magyarorszagon normalis mosthato szivocsovet nem lehet kapni. Az egyeduli, amivel eddig talalkoztam, az a Sultanban is kaphato nagyon vekony muanyagbol keszult, eszmeletlen ronda cso 😀 Na az az, ami nem kene, meg ha utanam vagnak is :rouge:

Ha gondolkodsz olyanban, hogy valami kulfoldi webshopbol rendelsz, ott talalni nagyon jo minosegu, moshato csoveket, ha erdekel ez a resze, akkor szivesen kifejtem bovebben is, bar ez egy picit dragabb megoldas, megeri akkor mar tobb mindent rendelni, vagy tobb embernek rendelni.

En legutobb amikor voltam a Sultanban egy ilyen szivocsovet vettem: klikk

Ez hasonlit a nagyon ajanlott moshato Razan illetve Nammor szivocsovekhez, viszont nem moshato. Egyeb tulajdonsagaiban viszont megegyezik veluk, szelesebb csove miatt konyebb szivni illetve nagyobb fustmennyiseget eredmenyez. Szamomra bevallt.

A moshatosaggal kapcsolatban pedig annyit, hogy pl. Sambooka szerint is tok folosleges mosni a szivocsovet. Neki is van olyan, amit tobb eve hasznal es meg egyszer sem mosta ki. Amit viszont ajanl, az az, hogy ahogy befejezte az ember a pipazast csatlakoztassa le a szivocsovet es fujja ki belole a fustot, hogy az ne ragadjon meg annyira a csoben.