A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Egy igen furcsa és finom mix

1

Tegye fel a kezét az, aki szereti az eper, citrom, menta íz egyikét legalább? Na nektek szól a következő bejegyzés! Egyik este jött a szokásos kérdés. Milyen íz kerüljön a kerámiába? Nem volt nálam az összes dohányom épp akkor, így gondolkodóba estem. Legyen citromos-kólás mint már szokott lenni? Nem, most legyen valami extrémebb. Előkerült a citrom, a menta majd az eper. A citrom-menta combót sokan ismeritek és szeretitek. Nagyon jó keverék az is. Főleg nyáron. Azonban én nem egy hagyományos keverékre vágytam. Így eper is került a kerámiába. Gyorsan fel is izzott, s gyönyörű, tömör, fehér és nagyon finom füst árasztotta be a helységet. Nekem és másoknak is nagyon bejött, tetszett ez a keverék.

Arányok:

  • Citrom: 1/3 (Al Masah, aki más citromot tenne bele az ennél picit többet tegyen.)
  • Menta: 1/4 (Nakhla menta részemről a kedvenc, így ezt használtam. Mentával csak csínnyán bánjunk! Nem kell sok.)
  • Eper: 2/3 (Nakhla volt épp kéznél. Eperből tehetünk bele bátran, picivel több mint a fel eper legyen, hogy kellően érezni lehessen az ízét.

Tudom, hogy az 1/3+1/4+2/3 nem egyenlő egy egésszel, de csak megközelítő arányokat írtam le. Különbenis van, hogy púposra tömjük a kerámiát és akkor az már több mint egy egésznek minősül. Hehe.

A keveréknek nyitottam topic-ot a fórumba ITT. (Komment és fórum üzenetek egyaránt jöhetnek! 😉 )

Share.

1 hozzászólás

Leave A Reply