A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Al Fakher – Berry

  • , Hozzászólás ID: #70591
    mou
    Felhasználó
    mou
    • Hozzászólás: 99

    Történt, hogy meglátogattam a helyi dohányüzletet, feltérképezve a kínálatot a kevés Al fakher között megakadt a szemem a Berry ízesítésűn. Kérdem mennyibe kerül? 1650 Ft. Jólvan, egyszer élünk (ha mégsem, előre is elnézést a jövőbeli inkarnációmtól), megvettem, elvégre oly sok jót olvastam már róla.

    A pipázás a következő setuppal zajlott: Aladin Basha, Nargilem szívócső, Alien mini phunnel

    Egyszer volt már dolgom Al Fakherrel (szőlő), nagyon jó volt vele tömni, pont megfelelő volt az aprítottsága és a melaszossága, ez most sem volt másképp. Tömés közben nem fogadott annyira erőteljes illat, de ez nem is olyan fontos.

    3 db CocoCoal szénnel kezdtem neki. Valamiért sokkal édesebb ízre számítottam, de inkább egy közepesen édes és savanykás íz fogadott, szerintem tökéletes harmóniában. Füstje is volt szépen, bár részemről az íz a fontosabb, de mindkettővel teljesen meg voltam elégedve.

    Kb. 30 perc után békés háttérmuzsikám elhallgatott, egy kis hétvégi áramszünet kereteiben, de örültem, hogy a pipzáshoz nincs szükség villanyosságra, így folytathattam az élvezeteket. Egyedül a hűtő miatt aggódtam, mert ha tartós az áramkimaradás, fel kellett volna ennem a készleteket. Kicsit elmerengtem mi lenne az emberiséggel áram nélkül… Nagyjából 20 perc után újra volt áram, az orbitális pocaktömés elmaradt, a zenét is visszakapcsoltam.

    60 perc után izzítottam még két szenet második körnek, de ezeket is csak félig hagytam leégni, így ezek fognak szolgálatot teljesíteni a következő alkalommal is a második körben, pont jó lesz.

    Így összesen 111 percig tartott a füstölgés, az utolsó 20 percben volt talán kicsit gyengébb az íz, de ebben szerintem az is szerepet játszik, hogy ha az ember 1 órán keresztül pumpál magába egy ízt, egy idő után kicsit 'immunis' lesz rá.

    Összességében nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom ezt a dohányt, igazi prémium minőség!

    , Hozzászólás ID: #157219
    zoli.l
    Felhasználó
    Sultán
    • Hozzászólás: 110

    Amit én vettem annak az illata is elég intenzív. Amikor kibontom az egész szobában érezni lehet főleg a szeder illatát. Nagyon finom íze van, szerencsére nem túl édes. Füstje hozza a megszokott AF szintet.

    Csak ajánlani tudom. 🙂

    , Hozzászólás ID: #157220
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.