A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Infók külföldi Dohányrendelésröl!

 • , Hozzászólás ID: #134311
  abraham jozsef
  Felhasználó
  Caran
  • Hozzászólás: 1

  Számomra még mindig nem világos ez a külföldről rendelés dolog (talán az én hibám). Olvasgatom, hogy 50g rendelhető csak futárral/csomagban, ugyanakkor meg azt is, hogy valószínűleg azért megérkezne nagyobb mennyiség is….

   

  Én cigaretta dohányt nézegettem, ui. az országban gyakorlatilag már nem lehet kapni semmilyen zware/halfzware dohányt (ez egyébként szerintem felháborító). Találtam egy német webshopot, ahol van Samson, Turner, Drum és minden hasonló jóság, nem is drágán. Írják, hogy szállítanak futárral Magyarországra, 17.5 euróért, nincs is ezzel semmi gond.

   

  25X40g-ot szándékoznék rendelni, már össze is állítottam, benne is van a kosárban, végig tovább is engedett a magyar címmel a vásárlási procedúrán, tényleg csak annyi hiányzik, hogy beírjam a bankkártyám adatait, de itt még mindig nem vagyok elég merész. Vagy ők tudják, hogy hogyan juttassák el hozzám biztonságban???

  Tényleg röhej ez az egész, nincs zware dohány az országban, de nem is rendelhetek 25 csomagot??? Áááá…

  , Hozzászólás ID: #134312
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311

  Futároknál, főleg a nagyobb nevűeknél: Előre intézik a vámolást, annak tudatában, hogy mi van a csomagban. Ők márpedig nemzetközinél tudják. Tehát 99% a lebukás esélye.

  Sima vagy követőkódos posta: Kisebb a bukta esélye, de ha megvan, az nagy cumi. Mindenki maga dönti el, hogy 20 lapra még húzni akar-e. 🙂

  , Hozzászólás ID: #134313
  hiperx
  Felhasználó
  hiperx
  • Hozzászólás: 52

  A környező országokban hol a legolcsóbb a vizipipa dohány ?:D mert akkor arra venném útirányomat a közel jövőben és hoznék be még eladásra is 😀

3 bejegyzés megtekintése - 31-33 / 33

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.