A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Legkedveltebb dohányok (szavazás)

  • , Hozzászólás ID: #101469
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

    Igen. Amiert elegge sokan negativan itelik meg, az annak koszonheto, hogy a legtobb boltban sajnos ezer eve a polcon rohado peldanyokat adnak el, mivel a gyartasi ido nem szerepel a dobozokon. Igy nem is lehet csodalkozni, hogy sokan ki sem probaljak egy ket csalodas utan ezt a markat.

    , Hozzászólás ID: #101470
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

    Szívem szerint egyolyan márkára szavaznék, ami nincs a listában, de az utóbbi időben sokszor volt hozzá szerencsém./hála vízipipa dohányok urának/

    Amennyiben a hazánkban kapható dohányok közül választhatok, akkor az Al Sultanra adnám a szavazatom, mert véleményem szerint ár/érték arányban megelőz nálánál nevesebb márkákat.

    Tudom, ezzel sokan vitatkozni fogtok, ezért hangsúlyozom, hogy eza saját és nem is biztos, hogy teljesen objektív véleményem.

    , Hozzászólás ID: #101471
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    akoska60 írta korábban:
    Szívem szerint egyolyan márkára szavaznék, ami nincs a listában, de az utóbbi időben sokszor volt hozzá szerencsém./hála vízipipa dohányok urának/

    Amennyiben a hazánkban kapható dohányok közül választhatok, akkor az Al Sultanra adnám a szavazatom, mert véleményem szerint ár/érték arányban megelőz nálánál nevesebb márkákat.

    Tudom, ezzel sokan vitatkozni fogtok, ezért hangsúlyozom, hogy eza saját és nem is biztos, hogy teljesen objektív véleményem.

    Ami azért van, mert ebből most érkezett a friss adag. Biztosan a többi márkából is lenne egy-két szuper jó, ha frissek lennének. 😉

    , Hozzászólás ID: #101472
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

    Már nyáron a Balatonon is ez a márkát szívtuk igen nagy megelégedéssel, és nem egészen 2 hete vettem Pesten újra.

    A minőség mind két esetben kifogástalan volt. Lehet, hogy szerencsénk volt, és mind két esetben teljesen frisset fogtunk ki, de kicsi a valószínűsége. Ja a szülinapi találkozó napján is vetünk az említett márkából, és az is friss volt? Ez már kicsit valószínűtlen. Egyszerűen jó és kész.

    , Hozzászólás ID: #101473
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825

    Én a Nakhlát és a Nakhla Mizot két külön márkának jelölném meg. Az igaz, hogy ugyanazon gyártótól származik mindkét dohány, de a márkanéven kívül a minőségben is különbözik a kétfajta dohány. Tudom, hogy a Nakhla egy tradicionális, nagymúltú dohány, de ettől függetlenül szerintem nem tartozik a jobb minőségű dohányok közé. Már nagyon régen nem vettem direkt nakhlát és nem is tervezem. Ha a középkategóriából választok, akkor vagy al wahát vagy pm-et veszek, de általában maradok a nakhla mizonál vagy a fakhernél. Pedig évekkel ezelőtt csak nakhla volt a legtöbb helyen és vannak belőle jó ízek.

    Azt beismerem, hogy sokszor már lejárt dohányt adnak el nekünk, de a Nakhla frissen sem fog tocsogni a lében. Lehet, hogy én fogtam ki rossz csomagokat (amit egyébként kétlek), de egy éven belül kétszer is vettem dohány-tabak boltban aromazáró fóliába csomagolt friss nakhlát 850 (!) Ft-ért, ami drágább, mint SZK-ban a Mizo. És hát tök száraz volt hatalmas gerendákkal. Nakhla nem hazuttolja meg önmagát.

    , Hozzászólás ID: #101474
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    akoska60 írta korábban:
    Már nyáron a Balatonon is ez a márkát szívtuk igen nagy megelégedéssel, és nem egészen 2 hete vettem Pesten újra.

    A minőség mind két esetben kifogástalan volt. Lehet, hogy szerencsénk volt, és mind két esetben teljesen frisset fogtunk ki, de kicsi a valószínűsége. Ja a szülinapi találkozó napján is vetünk az említett márkából, és az is friss volt? Ez már kicsit valószínűtlen. Egyszerűen jó és kész.

    Persze, hogy friss, mert nem igazán van közöttük 2006-2007es gyártású, így amit veszel biztos hogy relatíve friss lesz pl. a mostani masah-k fakherek, nakhlák között.

    , Hozzászólás ID: #101475
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    anegytech írta korábban:
    Tudom, hogy a Nakhla egy tradicionális, nagymúltú dohány, de ettől függetlenül szerintem nem tartozik a jobb minőségű dohányok közé.

    Azért gondoljunk bele… A Nakhla gyár kb. 150 év, vagy annál is több tapasztalattal rendelkezik. Gondolom konyítanak valamennyit a szakmához. Ki próbált már igazán friss Nakhlát? Én, az SZK jóvoltából próbáltam egy frissnek mondható cardamomot. Eszméletlen különbség volt az általam szívott nyári, rossz minőségű, csontra száraz és azon a napon elszívott cardamom között. Ők azt becsomagolják, felpakolják… Lehet, hogy kb. fél évet tobzódik valahol, aztán nagy nehezen elérkezik valakihez, aki ide fogja importálni. De lehet, hogy neki még több ezer doboza van, amit be kell ide hozni. Van egy limit, valószínű, hogy mennyit importálhat egy adott idő alatt. Namármost, akkor ott is áll kb. fél évet (jobb esetben), tehát akkor az már 1 év, behozzák, majd a boltok raktáraiba kerül, mert még maradt olyan, amit nem adtak el. Tételezzük fel, itt is fél év, akkor már egy másfél éves dohánynak nem lehet olyan jó a teljesítménye, mint egy olyannak, ami most jött le a szalagról… Az a baj, hogy lehet, nem is nagyon fogunk olyanokat kapni, ami teljesen friss…

    , Hozzászólás ID: #101476
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825
    Gábor írta korábban:
    anegytech írta korábban:
    Tudom, hogy a Nakhla egy tradicionális, nagymúltú dohány, de ettől függetlenül szerintem nem tartozik a jobb minőségű dohányok közé.

    Azért gondoljunk bele… A Nakhla gyár kb. 150 év, vagy annál is több tapasztalattal rendelkezik. Gondolom konyítanak valamennyit a szakmához. Ki próbált már igazán friss Nakhlát? Én, az SZK jóvoltából próbáltam egy frissnek mondható cardamomot. Eszméletlen különbség volt az általam szívott nyári, rossz minőségű, csontra száraz és azon a napon elszívott cardamom között. Ők azt becsomagolják, felpakolják… Lehet, hogy kb. fél évet tobzódik valahol, aztán nagy nehezen elérkezik valakihez, aki ide fogja importálni. De lehet, hogy neki még több ezer doboza van, amit be kell ide hozni. Van egy limit, valószínű, hogy mennyit importálhat egy adott idő alatt. Namármost, akkor ott is áll kb. fél évet (jobb esetben), tehát akkor az már 1 év, behozzák, majd a boltok raktáraiba kerül, mert még maradt olyan, amit nem adtak el. Tételezzük fel, itt is fél év, akkor már egy másfél éves dohánynak nem lehet olyan jó a teljesítménye, mint egy olyannak, ami most jött le a szalagról… Az a baj, hogy lehet, nem is nagyon fogunk olyanokat kapni, ami teljesen friss…

    Figylej, ez így tökjól hangzik. Rá is lehetne fogni azt, hogy miért rossz az itthon kapható Nakhla minősége. De akkor kérdezem: az Al Fakhert, a Masah-t, a Mizot, azt talán Budapesten gyártják? Vagy mi az oka annak, hogy a 150 éves tapasztalattal rendelkező gyár kiadta a Mizo terméket? És az miért jobb minőségű ugyanolyan hercehurca után? Vagy ugyanolyan jó a minőségük, csak én érzem rosszul?

    Állítom, hogy van jó íz a nakhlából, de szinte tutira adnék hozzá glicerint, mert könnyebben megég. Tudjuk, hogy a Nakhla egyiptomi dohány és ismerjük az egyiptomi pipás szokásokat, ahol nem igazán számít, hogy hamuvá ég a dohány. Nakhlával nem is nehéz ezt elérni. Lehet, hogy szívtál jó nakhlát, de ha jó nedves volt, és aprított, akkor azt hiszem, az volt a kivétel a sok közül. Ha pedig szárazabb volt, mint a Mizo és nem volt annyira aprított, akkor Nakhla minőségvolt. Onnantól jól kell tömni és talán nem ég meg, de a kevésbé nedves dohány hamarabb ki is szárad.

    , Hozzászólás ID: #101477
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491

    anegytech írta korábban:
    De akkor kérdezem: az Al Fakhert, a Masah-t, a Mizot, azt talán Budapesten gyártják? Vagy mi az oka annak, hogy a 150 éves tapasztalattal rendelkező gyár kiadta a Mizo terméket? És az miért jobb minőségű ugyanolyan hercehurca után? Vagy ugyanolyan jó a minőségük, csak én érzem rosszul?

    MIért is hadd gondolkodjam… azért mert a nakhla elkezdett veszíteni értékéből és a többi konkurens cég AM, AF, Serbetli, Kaya, ugyan olyan áron adták a dohányaikat mint ez előbb említett cég. ezért muszáj volt neki előrukkolni vmi “frissel és fiatalossal”. egyszerű üzlet az egész…

    , Hozzászólás ID: #101478
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    anegytech írta korábban:
    Figyelj, ez így tökjól hangzik. Rá is lehetne fogni azt, hogy miért rossz az itthon kapható Nakhla minősége. De akkor kérdezem: az Al Fakhert, a Masah-t, a Mizot, azt talán Budapesten gyártják?

    Arra nem gondoltál, hogy jobb a “management”? Valószínű, hogy a Fakher, Masah kicsit drágább. A mizo kiadása mögött pedig a tradicionálisabb gyártástól való eltérést veszem észre.

    , Hozzászólás ID: #101479
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825
    Gábor írta korábban:
    anegytech írta korábban:
    Figyelj, ez így tökjól hangzik. Rá is lehetne fogni azt, hogy miért rossz az itthon kapható Nakhla minősége. De akkor kérdezem: az Al Fakhert, a Masah-t, a Mizot, azt talán Budapesten gyártják?

    Arra nem gondoltál, hogy jobb a “management”? Valószínű, hogy a Fakher, Masah kicsit drágább. A mizo kiadása mögött pedig a tradicionálisabb gyártástól való eltérést veszem észre.

    Ezek szerint nem értetted, amit írtam. Te azt mondtad, hogy valószínűleg azért veszünk mi itthon száraz Nakhlákat, mert az importálás során kiszáradnak. Erre mondom én, hogy na és a Mizo, a Fakher és a Masah miért nem szárad ki az út során? Nem hiszem, hogy a management miatt. A Mizo tény, hogy szükséges lépés volt a Nakhla részéről, de ha a sima Nakhla annyira jó lenne, akkor nem lenne rá szükség. Azt pedig kétlem, hogy az emberek pusztán divatból vagy fiatalos ízlésükből adódóan választják inkább a drágább Fakhert, Masah-t és Mizot.

    , Hozzászólás ID: #101480
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    anegytech írta korábban:
    Gábor írta korábban:

    Arra nem gondoltál, hogy jobb a “management”? Valószínű, hogy a Fakher, Masah kicsit drágább. A mizo kiadása mögött pedig a tradicionálisabb gyártástól való eltérést veszem észre.

    Ezek szerint nem értetted, amit írtam…

    A lényeg nem az importálás során való kiszáradás, hanem az, hogy a most polcon lévő nakhlák azok amik szarok, mert több évesek!!!Miért jobb a mizo? Lehet, hogy más gyártási módszer van az egész mögött, de attól még FRISS dohányról beszélünk.

    Amit pedig a fakher, masah-ról mondasz, megsúgok vmit.A jelenlegi fakhert és masah-t rohadt kevesen, majd hogy nem olyan kevesen (bár szvsz még kevesebben, lévén, hogy a kezdők nagy része hennawy/nakhla dohányt vesz az ára miatt) veszik mint a nakhlákat, mert aki tapasztalt és jártas a témában, és volt már rossz tapasztalata egy egy dobozzal, az tudja, hogy ezek az egyébként csúcskategóriás dohányok milyen hihetetlen rossz élményt tudnak nyújtani.

    Kérdezem hát én, nem rossz az itthon kapható masah, fakher minősége jelenleg? DE IGEN!!!

    , Hozzászólás ID: #101481
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    wakummaci írta korábban:
    anegytech írta korábban:

    Ezek szerint nem értetted, amit írtam…

    A lényeg nem az importálás során való kiszáradás, hanem az, hogy a most polcon lévő nakhlák azok amik szarok, mert több évesek!!!Miért jobb a mizo? Lehet, hogy más gyártási módszer van az egész mögött, de attól még FRISS dohányról beszélünk.

    Amit pedig a fakher, masah-ról mondasz, megsúgok vmit.A jelenlegi fakhert és masah-t rohadt kevesen, majd hogy nem olyan kevesen (bár szvsz még kevesebben, lévén, hogy a kezdők nagy része hennawy/nakhla dohányt vesz az ára miatt) veszik mint a nakhlákat, mert aki tapasztalt és jártas a témában, és volt már rossz tapasztalata egy egy dobozzal, az tudja, hogy ezek az egyébként csúcskategóriás dohányok milyen hihetetlen rossz élményt tudnak nyújtani.

    Kérdezem hát én, nem rossz az itthon kapható masah, fakher minősége jelenleg? DE IGEN!!!

    Erről van szó… “Management” alatt pedig azt értettem, hogy egy valószínű, hogy a lehetséges, hogy olyan minőségű nakhlát (mert ugye akkor még friss), mint az Al Masah, nem rakják ki, mert előbb a drágábbat akarják eladni.

    , Hozzászólás ID: #101482
    peti562
    Felhasználó
    peti562
    • Hozzászólás: 473

    csak ha zárjegyes lesz az összes beérkező dohány akkor elvileg nem lehet majd zárjegy nélkül árulni, vagy tévedek?

    , Hozzászólás ID: #101483
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    peti562 írta korábban:
    csak ha zárjegyes lesz az összes beérkező dohány akkor elvileg nem lehet majd zárjegy nélkül árulni, vagy tévedek?

    Szerintem is így van.

    , Hozzászólás ID: #101484
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

    Én is bajban voltam, hogy nincs a kedvenc, de ment a 2. kedvenc, a masah 🙂

    , Hozzászólás ID: #101485
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825
    wakummaci írta korábban:
    anegytech írta korábban:

    Ezek szerint nem értetted, amit írtam…

    A lényeg nem az importálás során való kiszáradás, hanem az, hogy a most polcon lévő nakhlák azok amik szarok, mert több évesek!!!Miért jobb a mizo? Lehet, hogy más gyártási módszer van az egész mögött, de attól még FRISS dohányról beszélünk.

    Amit pedig a fakher, masah-ról mondasz, megsúgok vmit.A jelenlegi fakhert és masah-t rohadt kevesen, majd hogy nem olyan kevesen (bár szvsz még kevesebben, lévén, hogy a kezdők nagy része hennawy/nakhla dohányt vesz az ára miatt) veszik mint a nakhlákat, mert aki tapasztalt és jártas a témában, és volt már rossz tapasztalata egy egy dobozzal, az tudja, hogy ezek az egyébként csúcskategóriás dohányok milyen hihetetlen rossz élményt tudnak nyújtani.

    Kérdezem hát én, nem rossz az itthon kapható masah, fakher minősége jelenleg? DE IGEN!!!

    Ezek szerint, te sem értettél meg :hehe:. A jelenlegi kapható masah és fakher valóban rossz, egy éve nem is vettem egyiket sem. De előtte elég sokat vettem és azért a memóriám még van annyira jó, hogy emlékszem az akkori minőségre. Lehet lovagolni egyes szavakon, de én nem a lejárt szavatosságú dohányokat hasonlítottam össze, hanem a frisseket.

    Leírom megint, talán érthető lesz. Korábban próbáltam friss Fakhert és Masah-t is. Azóta többször vettem zárjeggyel ellátott friss Nakhlát is 850 Ft-ért. A korábban kipróbált friss drága dohányok jobbak voltak, mint a friss zárjegyes Nakhla. A lejárt dohányokat nem szoktam tesztelni, mert semmi értelme nincs arról vitázni, hogy melyik régi dohánynak jobb az íze. Csak friss dohányokról beszélek.

    Szerintem akármennyire próbáljuk védeni a Nakhlát, nem hiszem, hogy a friss Nakhla minden szempontból legalább ugyanolyan jó lenne, mint egy friss Masah, Fakher vagy Mizo. És szerintem a Nakhlának nem is véletlenü alacsonyabb az ára, mint ahogyan a Wahának és a PM-nek is alacsonyabb.

    Egy hasonlat: vegyük alapul a Ford és a Porsche autómárkákat! A Ford egy jóval nagyobb múlttal rendelkező autógyár, 1903-ban kezdte meg működését. A Porsche fiatalabb gyár, ez csupán 60 éves, 1948-ban kezdte meg működését. Nem kell részletezni a különbségeket. A Ford autói általában kényelmesek, gurulnak, van bennük klíma, stb. A Porsche hasonló tulajdonságokkal bír, mert elég kényelmes, gurul ez is, van bennük klíma. De az összes tulajdonsága sokkal igazabb rá. Mert egy Ford kényelmes, na de egy Porsche méginkább! Pedig a Ford régebb óta gyárt kocsikat, sőt, az első autók között volt a Ford T-modell. Ennek ellenére a Porsche mégis luxus kategória és sokkal jobb és drágább, mint egy Ford. És a Ford nem tud olyan jó autókat gyártani, mint a Porsche? Miért ne tudna? Csaképpen más koncepció alapján dolgoznak és más célközönségnek állítanak elő terméket.

    Kicsit off volt, de szerintem jó hasonlat. Érzékeltetni szeretném, hogy a Nakhla egy jó márka, nagy múlttal, de nem érdemes összehasonlítani a majdnem kétszer drágább dohányokkal, mert azok jobbak. Persze, hogy van rossz, keveseknek ízlő Masah és sokaknak ízlő, kimondottan finom Nakhla, de az átlag ugyanaz marad.

    A Masah a Fakher és a Mizo (AHG is) jobbak a Nakhlánál, még ha fiatalabb is a gyártójuk. És a Nakhla nem akar Fakher minőséget, mert arra most dobták ki a Mizot. Ez nem véletlen. Egyszerű üzlet. Ha a Nakhlát simán feljavítják a Fakher szintjére, akkor ugyanolyan drága lenne és kevesebben vennék. Most van lehetőség választani: a roszabb minőségű, de olcsó és elfogadható Nakhla, vagy a csúcsminőségű de drágább Mizo. Tök egyszerű.

    , Hozzászólás ID: #101486
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

    Na a kocsis hasonlatnal van a pont szerintem. Mas a koncepcio, mas a keszitesi mod. Butasag ugyanazt varni egy Nakhla dohanytol, mint egy Fakhertol 🙂

    , Hozzászólás ID: #101487
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825
    krampi írta korábban:
    Na a kocsis hasonlatnal van a pont szerintem. Mas a koncepcio, mas a keszitesi mod. Butasag ugyanazt varni egy Nakhla dohanytol, mint egy Fakhertol 🙂

    Na végre, valaki megértett :). Egyébként meg ma vettem egy cardamomos Nakhlát, nagyon várom már a kipróbálást :).

    , Hozzászólás ID: #101488
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

    Szó nincs róla, hogy egy original nakhla felvegye a fakherrel a minőséget.

    Hol mondtam én ilyet?

    Szvsz te nem értettél meg engem. Egyértelmű, hogy a drágább prémium kategóriás dohány minden szempontból jobb mint egy original nakhla. Én arról beszéltem, hogy a mostani nakhlákat ne hasonlítgassuk máshoz, mert baromira értelmetlen, ahogy te is írtad.

    , Hozzászólás ID: #101489
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825
    wakummaci írta korábban:
    Szó nincs róla, hogy egy original nakhla felvegye a fakherrel a minőséget.

    Hol mondtam én ilyet?

    Szvsz te nem értettél meg engem. Egyértelmű, hogy a drágább prémium kategóriás dohány minden szempontból jobb mint egy original nakhla. Én arról beszéltem, hogy a mostani nakhlákat ne hasonlítgassuk máshoz, mert baromira értelmetlen, ahogy te is írtad.

    Valóban nem mondtál ilyet. Nem akarok tovább vitatkozni :). De a téma abból indult ki, hogy leírtam, hogy szerintem a Mizo és a Nakhla két külön márkába sorolható, mert ugyan egy gyárból származnak, két külön márkanév alatt futnak más-más minőségben. Én is a Nakhlát jelöltem meg kedvencnek, mert a Mizo is Nakhla gyártmány, de ez így nem túl pontos.

    Lényeg, hogy leírtam, hogy szerintem egy tökfriss Nakhla sem fog tocsogni a lében és nem lesz olyan jó, mint a Mizo vagy egy jobb minőségű dohány, erre kaptam a hsz-eket, hogy de az itthoni Nakhlák jó része régi, száraz, és a friss Nakhla az meg isteni. Erre mondtam, hogy szerintem meg a Mizo meg a többi istenibb :D. Aztán mindenki félreértett mindenkit, de tökjót vitáztunk. :hehe:

    , Hozzászólás ID: #101490
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

    Akkor megoldom a problematokat: a sima Nakhlat es a Mizo-t egy ilyen szavazas eseteben tenyleg ket kulon reszre erdemes szetszedni, hiszen nem osszehasonlithatoak. Viszont amikor ez a tema indult, akkor meg nem volt Mizo :happy1:

    De engedelmetekkel kicsit atvarialom akkor a szavazast.

    update: lol. Szoval probaltam modositani a szavazast, amelyben 8 szereplo volt, de az uj forum csak 6 valasztasi lehetoseget enged. Igy kitorolni engedte a ket utolsot, amelyek a POK es az AHG voltak, de ket ujat mar nem engedett hozzaadni. Valamint az eddigi eredmenyeket is nullazta 😀 Ugyhogy a problemat totalisan megoldottam 😀

    , Hozzászólás ID: #101491
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

    Én még mindíg nem látom a Mizot oo/ De én azért a Serbetlit is odaraknám…

    , Hozzászólás ID: #101492
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

    Ha elolvasod a hozzaszolasom, akkor megerted, hogy miert nincs ott. Az a baj, hogy 6 markat nem tudsz felsorolni, mivel joval tobb van, ami jelentos es fontos. Tobb kulonbozo markat egy csoportba sorolni meg megint marhasag volna. Ugyhogy jelenleg arra varok, hogy syska majd feljon es megoldja, hogy ki lehessen boviteni a listat meg 1-2 nevvel.

    , Hozzászólás ID: #101493
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

    Szóval totálisan kaotikussá változtattad ami megvolt 😀

    , Hozzászólás ID: #101494
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Kedves Krampi!

    Miért nem szóltál, hogy állítsam át vazze? 😀

    Majd akkor beállítom és újraindítjuk a szavazást. 🙂

    , Hozzászólás ID: #101495
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    sYska/!/ írta korábban:
    Kedves Krampi!

    Miért nem szóltál, hogy állítsam át vazze? 😀

    Majd akkor beállítom és újraindítjuk a szavazást. 🙂

    Ez a beszéd! :super:

    Legjobb szénre szavazó topic van?

    , Hozzászólás ID: #101496
    bryce
    Felhasználó
    bryce
    • Hozzászólás: 740

    Nincs, de lehetne egy szerintem, most hogy már kapható kb. 6 féle szén itthon

    , Hozzászólás ID: #101497
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825

    Hűha! Felborult a rend. :hehe:

    , Hozzászólás ID: #101498
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    anegytech írta korábban:
    Hűha! Felborult a rend. :hehe:

    Valóban, de szerintem még nem kéne szavazni. Várjuk meg sYska mestert, és ha majd kijavította, akkor újra lehet szavazgatni.

30 bejegyzés megtekintése - 31-60 / 83

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.