A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Milyen dohány passzol ebéd utánra?

  • , Hozzászólás ID: #69084
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10311

    Gondoltam nyitok egy témát. 🙂

    Épp bekajáltam rántottából (hagymás, szalonnás, sonkás) és azon gondolkodok kóla kortyolgatása közben, vajon milyen dohány passzolna most ide. :-/

    Ki mit ajánlana? 😉

    , Hozzászólás ID: #105387
    sheeshamaster
    Felhasználó
    sheeshamaster
    • Hozzászólás: 819

    Mik közül lehet választani? :hehe:

    , Hozzászólás ID: #105388
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

    Igen, az sem egy utolso dolog, hogy mi a valasztek 😀

    Amugy velemenyem szerint ez leginkabb az elfogyasztott eteltol, illetve az illeto szemelyes izlesetol fugg. A szalonna es a sonka ellenere a rantotta nem egy nagyon laktato etel, inkabb ugy ertem, hogy nem fekszi meg annyira az ember gyomrat, konyebb feldolgozni, illetve izvilagat tekintve ugyebar sos. Nekem ezaltal valami kevesbe edes passzolna, tehat nem gyumolcsos dohany, vagy ha az, akkor pedig valamivel keverve (fahej, cardamom, stb). Mondjuk egy jo kajalas utan egy AF ketalma + AF menta keverek nekem barmikor johetne 😀

    , Hozzászólás ID: #105389
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570

    Az ánizsos ízek számomra előnyben vannak ebédelés után.Nyáron ilyenkor én mindig elhúzódok egy kis hűtött szobába és tömök valamit ami lyó a kánikulában.Nyári vacsora után nagyon kellemes kiülni a teraszra pipázni egyet, ilyenkor az édesebb, vagy italszerű ízesítés a nyerő: cola,tropicana,pina colada,marguraita stb.Hideg időben én a téli gyümölcsöset(banán,pirosalma stb)valamint Karácsony tájékán a fűszereseket:fahéjas alma,fahéjas narancs,vaníliás csoki,earl grey stb. részesítem előnyben.

    , Hozzászólás ID: #105390
    sheeshamaster
    Felhasználó
    sheeshamaster
    • Hozzászólás: 819
    krampi írta korábban:
    Igen, az sem egy utolso dolog, hogy mi a valasztek 😀

    Amugy velemenyem szerint ez leginkabb az elfogyasztott eteltol, illetve az illeto szemelyes izlesetol fugg. A szalonna es a sonka ellenere a rantotta nem egy nagyon laktato etel, inkabb ugy ertem, hogy nem fekszi meg annyira az ember gyomrat, konyebb feldolgozni, illetve izvilagat tekintve ugyebar sos. Nekem ezaltal valami kevesbe edes passzolna, tehat nem gyumolcsos dohany, vagy ha az, akkor pedig valamivel keverve (fahej, cardamom, stb). Mondjuk egy jo kajalas utan egy AF ketalma + AF menta keverek nekem barmikor johetne 😀

    Ne viccelj, egy AF mentát én még a halálos ágyamon is szívesen pöfékelnék, nemhogy ebéd után. Bár én bármilyen AF dohányt szívesen szívok ebéd után… :happy1:

    , Hozzászólás ID: #105391
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10311

    Köszönöm az ajánlásokat.

    Nos én édes párti vagyok, azonban erre most valami kesernyés lenne a jó. Mondjuk teás és lehet kis citrom, de akár valami közepesen édes pl. eper még hozzá. :-/ Hmmm

    Ez lesz! :cote:

    , Hozzászólás ID: #105392
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1956

    Én a legjobban kávés vagy kapucinóval tudom elképzelni a kaja utáni fiesztát, milyen márkáju dohány találta legjobban eszt az ízet, irjatok ha van saját tapasztalat.

    , Hozzászólás ID: #105393
    superman
    Felhasználó
    superman
    • Hozzászólás: 20

    Háát például egy fakher csoki menta! 😀 olyan mintha desszert lenne..

    , Hozzászólás ID: #105394
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

    Mondjuk egy jóféle kóla vagy szőlő, ebéd után a gyümölcs ízű dohány a jó.

    , Hozzászólás ID: #105395
    superman
    Felhasználó
    superman
    • Hozzászólás: 20

    jobban átgondoltam és egy jókis sárgabarackra jutottam 🙂

    , Hozzászólás ID: #105396
    magichorse
    Felhasználó
    magichorse
    • Hozzászólás: 92

    Mákostésztát fogok fogyasztani, ugyanis nekem most jött el még a reggeli.. Szerintetek utána szőlő, avagy kókusz? Ezen kettőt szívnám szívesen

    , Hozzászólás ID: #105397
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

    Egyértelmű kókusz mákostészta után :).

    , Hozzászólás ID: #105398
    magichorse
    Felhasználó
    magichorse
    • Hozzászólás: 92

    Őszintén megvallva én is erre gondoltam, szerintem isteni finom lesz 😀

    , Hozzászólás ID: #105399
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj
    • Hozzászólás: 363

    Tegnap vagy tegnapelőtt ettem palacsintát, gondoltam jó lesz utána majd az al masah banán split. Nálam ez a fajta dohány totálisan fahéjas-csokis palacsinta ízű. Miután elpöfékeltük a dohányt az öcsémmel, úgy meghozta az étvágyunkat, hogy még 5-6 palacsintát bevágtunk fejenként 😀 Rossz választás volt-e vagy jó? Ki tudja.. Finom volt! 🙂

    , Hozzászólás ID: #105400
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

    Épp bisan vanília + al sultan csokit szívok, hihetetlen finom, édes, krémes, fagyi szerű íze van, nagyon jó levezető egy ebéd után :).

    , Hozzászólás ID: #105401
    magichorse
    Felhasználó
    magichorse
    • Hozzászólás: 92

    Al-Waha kókuszt szívok, és isteni kísérő… Meggyleves után holnap cherry-t fogok

    , Hozzászólás ID: #105402
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj
    • Hozzászólás: 363

    Én a mai napon beszerzett Al-Waha szőlőt fogom Al-Waha mentával keverni, vagy csak simán magában szívom és ahhoz igazítom a vacsorámat 🙂 Még talán az is szóba jöhet, hogy kortyolgatok majd mellé egy pohár bort.. adjuk meg a módját így szóbeli előtt egy nappal 😀

17 bejegyzés megtekintése - 1-17 / 17

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.