A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Mit együnk?

  • , Hozzászólás ID: #69690
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

    Minden féle kajás videó, story, recept jöhet ide.

    Persze olyan receptek főleg, ami pipázáshoz illik, például: sajtos rúd, …

    , Hozzászólás ID: #150038
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

    a sajtos rúd illik a vízipipázáshoz? 😀

    amúgy mit nem érdemes: alfakher pipa alsótálcáját körberakni chips-szel…….ugye gergő? :=

    , Hozzászólás ID: #150039
    elementalex
    Felhasználó
    ElementAlex
    • Hozzászólás: 393

    Egyik haverom felvetette,hogy ha pipázunk előtte ne együnk sajtot,mert rosszul leszünk tőle.Kipróbáltam mielőtt pipáztam,hogy sajtot eszek direkt és lám hányingerem lett :hehe: .Nem tudom ti tapasztaltatok-e már ilyet de én azóta soha többet sajt pipázás előtt.

    , Hozzászólás ID: #150040
    elementalex
    Felhasználó
    ElementAlex
    • Hozzászólás: 393

    János bácsi főzőcskézik :hehe:.

    , Hozzászólás ID: #150041
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10311
    ElementAlex írta korábban:
    https://www.youtube.com/watch?v=ojE4tTI8euM

    János bácsi főzőcskézik :hehe:.

    Ezt én is néztem Johj youtube channel-én. Mi a frászt keres ez ott. 🙂

    , Hozzászólás ID: #150042
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1956

    Moldy féle gyors erő leves. 😛 Gyorsan elkészíthető ,finom,kevés alapanyagból és nagyon hamar elkészül ,egyetemisták és egyedül főzőcskézőknek nagyon jól jön.Akármennyi hamburger,pizza és hideg kaja nem pótolhat egy friss finom forró levest.

    10centi füstölt kolbászt vékony karikákra vágunk,vastag fenekű edényben tűzön hagyjuk hogy süljön ráteszünk 1 apróra vágott hagymát ( ha nincs elég lé a kolbászból teszünk kis étolajat) és kevés gulyás krémet ,( én csípőset szoktam + 2 gerezd fokhagymát szétzúzva= nagyon jó nátha és mindenféle nyavalya ellen…nem kell félni ,nem lesz büdös a szánk…a kellemetlen íz elfő… ) kevergetjük .Mikor üveges a hagyma rátöltünk a kívánt mennyiségű vizet ( ha meleg vizet teszünk ,hamarább lesz készen ) Míg felfő, megpucoljuk a zöldségeket ,nem kell sok ,meg csak amit szeretünk: 1 sárgarépa,1-2 burgonya ,1 petrezselyem aki szereti 1 kisebb zeller(szeretem,egészséges,finom ) .A víz már forr ilyenkor a zöldségeket bele reszeljük kis konyhai reszelővel ,esetleg szeletelővel ,megkeverjük ,fém tányérral vagy hozzávaló fedővel lefedjük , 10-15 perc és kész.

    Kis őrölt bors meg petrezselyem zöldell izésítjük .

    Jó étvágyat

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.