A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Nakhla Ice Dohányok

  • , Hozzászólás ID: #70062
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    A Nakhla kihozta már egy ideje az új, Ice néven futó termékcsaládját. Ezek a népszerűbb ízek mentás keverékei. Immáron hazánkba is megvásárolhatóak ezek! Első körben az SZK-ban (Szultán Kincsei) láttam a kínálatban. 🙂

    , Hozzászólás ID: #156625
    adamboy
    Felhasználó
    Adamboy
    • Hozzászólás: 212

    Mennyiért adják?

    , Hozzászólás ID: #156626
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    1490Ft/50g doboz, zárjegyes formában.

    , Hozzászólás ID: #156627
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Görögdinnye-menta Nakhla Ice: 8 rész tipikus Nakhla Mizo görögdinnye és 2 rész sima Nakhla menta. Kellemesen (közepesen) édes, jól érezhető a görögdinnyés íz. A menta csak a háttérben van, külön nem vehető ki, de még is számottevő. Nagyon jól felfrissíti az édes ízt. Nekem kedvelt mix-em, a gyári keverék pedig nagyon jó arányban lett eltalálva.

    [attachment=1357:nakhla-ice-gorogdinnye-menta.jpg]

    Málna-menta Nakhla Ice: Jól kivehetően Nakhla Mizo málna 9 rész, míg 1 rész sima Nakhla Menta. A málna édes íze jól érezhető, erős. A menta nagyon csak a háttérben van és jól visszafogja a málnás íz erős édességét. Így egy kevésbé édes, erős gyümölcs (málna) ízt kapunk, mely kismértékben még frissítő is. Eszem ágába nem lett volna ezt az két ízt keverni, de ez a gyári megoldás nagyon jól el lett találva.

    [attachment=1356:nakhla-ice-malna-menta.jpg]

    A Nakhla Ice vonal közepesen erős, nem mosott vonal. ( 0,5% nikotin ) A dobozokon már látszik, hogy van hely kihagyva a “jujmeghalsz” matricának. Egyébként mókás, de a hazai Nakhla Ice dohányok jelentős részére fordítva, pont a tetejére lett ragasztva a figyelmeztető felirat, eltakarva az ízt….

    , Hozzászólás ID: #156628
    maserati
    Felhasználó
    Maserati
    • Hozzászólás: 28

    Megtudod esetleg mondani, hogy hol, és mennyiért kapható?

    Pólusban meg az ázsia Centerben Nakhla nincs, ott Mizo meg másfélék vannak, Nakhlaval még nem találkoztam!

    , Hozzászólás ID: #156629
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Első és harmadik hozzászólás a témában.

    Most komolyan, egy 4 hozzászólásos témát nehéz végigolvasni? Egyik hozzászólás sem regény. Figyeljünk már minimálisan és ne csak várjuk a választ, hanem keressük is már …..

    'Maserati' írta korábban:

    … Pólusban meg az ázsia Centerben Nakhla nincs, ott Mizo meg másfélék vannak, Nakhlaval még nem találkoztam!

    A Mizo is Nakhla.

    , Hozzászólás ID: #156630
    gerely
    Felhasználó
    Gerely
    • Hozzászólás: 82

    Szőlő-menta Nakhla Ice: Teljesen a szőlő dominál benne, mind az illat, mind az íz terén. A Mizo szőlőhöz semmi köze nincsen ízre, számomra teljesen meglepő módon az El Nefesre hasonlít, de mivel jelen van a menta, ezért egy minimális eltérés van édesség terén. A sYska által a málna-menta dohánynál tapasztaltak lehetnek erre is igazak, visszább fogja a menta a túl édes ízét a szőlőnek. Mivel nekem a két kedvencem ízem a szőlő és a menta elég sokat végigkóstoltam már, de a Nakhlának ez az Ice vonala bőven befér akár a TOP3-ba is! Nagyon finom, sokáig bírja, olyan 70-75 perc körül kezdőtött egy kis ízgyengülés, de nem vészes. Az ára engem picit meglepett, de mindenkinek csak ajánlani tudom. Esetleg, akik hasonlóan hozzám, azt szeretik, ha valóban jelen van a menta egy mixben, tegyenek hozzá egy kicsikét Mizoból.

    , Hozzászólás ID: #156631
    gerely
    Felhasználó
    Gerely
    • Hozzászólás: 82

    Zöldalma-menta Nakhla Ice: Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki nem kedveli az almás dohányok többségében domináló ánizsos ízt. Ebben a dohányban is felfedezhető, de annyira minimálisan, hogy véleményem szerint nagyon érzékenynek kell lenni, ahhoz, hogy kivegyük. Ebből talán levonhatjuk azt a következtetést, hogy nem a Mizo Almája került bele enyhe mentával, főleg, mivel a nevéből is láthatjátok ez zöld alma. A menta a háttérből kiséri, selymeskésen emeli ki az almát. Aki kicsit hűsebb élményre vágyik egy minimális Mizo Mentát tegyen hozzá, az még inkább kiemeli a finom alma ízt. Ízgyengülés nagyon minimális egy tömés alkalmával, ezt tegnap már tapasztaltam. Miközben írom ezeket a sorokat, most is ezt a dohányt tömtem és nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla, ahogyan az eddig kóstolt összes Ice fantázia nevű dohányról! Nagyon feladja a leckét ezzel a vonalával a Nakhla a többi márkának! :cote:

    , Hozzászólás ID: #156632
    gerely
    Felhasználó
    Gerely
    • Hozzászólás: 82

    Citrom-menta Nakhla Ice: Bár a hazai piacon ez az íz már régebb óta megtalálható (elnézést, ha rosszul tudom, így informáltak) most kóstoltam csak meg, mert egyik nap eszembe jutott, hogy régen szívtam citromot, pedig szeretem. Annyi offot engedjetek meg, hogy pár éveel ezelőtt volt egy remek baráti társaságos nyaralásunk, ahová sok citromos illetve trópusi jellegű dohányt vittünk, aminek kimondottan nagy élvezeti értéke volt a tengerpart mellet. Az első szívásoknál ez a dohány azonnal visszahozta ezeket az élményeket, nagyon tiszta íze van, a mentát ennél a fajtánál tudom a legjobbna kivenni. Remekül hűsít, nagyok a füstfelhők. Nem tudom tovább tagadni, kirajzolodótt szerelmünk beteljesülése a Nakhla Ice vonalával. Az eddig kóstolt ízek a gyártó, eme irányzatának a rabjává tett. Külön jó érzés, hogy míg kint esik a hó, bent nyárias lett a hangulatom. Egyetlen dolog bánt, de ez csak ennél a citromos változatnál, ez pedig a kibontott dohány illata. De minden pipás társamnak kívánom, hogy soha ne érje kellemetlenebb “meglepetés” egy jó pipázás alkalmával :)Időtartamról és az íz gyengüléséről még nem tudok beszélni, mivel 5 perce szívom, mostanra ízott be rendes a 3 db Cocobricco is. (Pipa: NPS, kerámia: Sahlar) Aki szereti ezt az ízt, tegyen egy próbát vele, nem hiszem, hogy megbánná. Viszont, valóban mentás a dohány, így nem kimondottan tiszta, citromos ízt fogunk kapni.

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.