A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Shiazo

  • , Hozzászólás ID: #150500
    janidhassan
    Felhasználó
    JanidHassan
    • Hozzászólás: 17

    Nekem az szultán centerbe azt mondták hogy ezzel az al waha s dohányízesítővel lehet a shiazot ugy mond ujraízesíteni meg adtak valami mola mixet akkor ezzel meg se próbáljam?

    , Hozzászólás ID: #150501
    neopht
    Felhasználó
    nEopht
    • Hozzászólás: 341

    Akkor téged nagyon bepaliztak.. Amúgy már számtalanszor le lett írva hogy van dohány FRISSÍTŐ ami a dohány frissítésére való, ha kiszáradt(Ilyen például a mola mix). És van az ÍZESÍTŐ, amivel pedig ízesíteni tudod a natúr dohányt, ezesetben Shiazot. Al Waha és Mola mix ízesítővel nem fog menni, meg se próbáld…

    , Hozzászólás ID: #150502
    szultankincsei
    Felhasználó
    SzultánKincsei
    • Hozzászólás: 736

    Alwaha és molamix az nem arravaló hogy ízesítsen a shiazot. Frissítőkben sok a glicerin keves az íz. Azzal el fogsz rontani a shiazot. Kövek hamar tönkre mennek mert a glicerin tele tömi a kis lyukakat. A shiazo kövekhez csak és kizárólag elements izésítőket kérjetek.

    , Hozzászólás ID: #150503
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    SzultánKincsei írta korábban:
    A…. A shiazo kövekhez csak és kizárólag elements izésítőket kérjetek.

    Bisan is szerintem teljesen jó. 😉

    , Hozzászólás ID: #150504
    gyapika
    Felhasználó
    gyapika
    • Hozzászólás: 250

    Én ma kóstoltam a dragonfruit ízt és igen meglepő volt számomra a gyengébb íz, vagy lehet, az elvárásaim nagyok voltak.Amúgy egész jó volt, hőre NAGYON érzékeny azzal vigyázni kell, de alapjába véve egész jó és nekem nem hiányzott dohány íze.Majd még próbálkozok vele és kíváncsi leszek mit szólnak hozzá a haveri körben.

    , Hozzászólás ID: #150505
    keishor
    Felhasználó
    Keishor
    • Hozzászólás: 63

    Veresen van egy kis ezoterika,ahol árulnak pipás kellékeket,meglehetősen drágán. Ez viszont jónak tűnik számomra,mert egyrészt közel van a házunkhoz,1400 Ft egy darab Shiazo,és van oda törzsvásárlói kártyánk igaz hogy csak 5 % de az is valami. Így megkértem hogy rakja félre az utolsó 100 grammosat,ami mellesleg narancsos ízű. Holnap lemegyek érte,és amint hazaértem elszívok egy tömést Vortex kerámiába 2 egész cocobricoval. Remélem nem okoz majd csalódást,de úgy is fogok ide még írni egy tesztet a pipázás után. Addig is bő füstöt kívánok nektek!

    , Hozzászólás ID: #150506
    feri17
    Felhasználó
    feri17
    • Hozzászólás: 134

    Ma sikerült rávennem magamat arra, hogy kimossam az összes shiazomat. Kétszer forró vízbe átmostam majd hagytam száradni, ezután jött az érdekes része a dolognak, mivel jött egy ötlet, hogy az égett kövekből tűzhelyen “milenne, ha kiégetném belőle”. Na ez valahogy sikerült is de utánna amikor mégegyszer átmostam a köveget valami iszonyatos sistergő hangja lett és valami rémes poshadt vagy valami hasonló förtelmes szaga lett.

    , Hozzászólás ID: #150507
    senos
    Felhasználó
    Senos
    • Hozzászólás: 5

    Sziasztok!

    Több mint 1 éve pipázok, nagyon sokféle technikát kipróbáltam már, elég tapasztalt vagyok pipázás terén. Viszont erről (Shiazó) szinte semmit.

    Olvasgattam a Shiazó után, és mindenhol nagyon dicsérték. Tegnap még haverom is ajánlotta, azt mondta, hogy “nem kapar, nagyon jó, bazi nagy füst…”

    Ma elmentem venni 🙂 Szerencsém volt, pont az utolsó volt már a boltba…narancsos ízesítésűt vettem. Először megtömtem a pipát, rá két alufólia réteget, gondoltam most nem kell alukarika, mivel nincs dohány ami átégne…hát jó ráb*sztam. Úgy szétmarta a torkomat kb 10 perc után, hogy komolyan mondom életem legrosszabb torokfájásánál is 5X rosszabb volt. Gondoltam azért volt, mert nem raktam alukarikát…

    Most is megtömtem, előtte hagytam pihenni a pipát több mint egy órát, tiszta kerámiába raktam bele az új shiazó köveket, a kerámia alját kibéleltem alufóliával, nem tettem teli shiazó kővel direkt, aztán két réteg alufólia, alukarika és még 2 réteg alufólia rá. Az eredmény megint ugyanaz. Szétmarta a torkom 10 perc után, mint az állat.

    A füsttel nem volt semmi problémám, főleg másodszorra, hihetetlen nagy füstöt ad, meg voltam vele elégedve. Ez a narancsos íz nem jött be, de vettem dinnyés ízesítőt, az biztosan finomabb lesz.

    A pipám 48cm, egyiptomi, szinte új (4 hónapos :D), a kerámia mélyített, tehát nem azt a kerámiát használom, ami volt hozzá, mert az nem elég mély én úgy gondolom.

    Ja és three kings öngyulladós szenet használtam, ezt szeretem, és teljesen meg voltam elégedve vele eddig is…

    Tehát a fő kérdésem az lenne, hogy tudna valaki tanácsokat adni, mert nagyon csalódtam jelenleg a shiazóban, mivel nagyon dicsérték…

    Előre is köszönöm!

    , Hozzászólás ID: #150508
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni
    • Hozzászólás: 369

    Ha jól veszem le , akkor a kerámiát kibéleled alufóliábal , és arra a dohány / shiazo ugye??

    Szerintem ez lehet a baj ..

    Ne béleld ki , próbáld ki az nélkül

    És ne öngyuladós szenet használj 🙂

    , Hozzászólás ID: #150509
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Senos, pár ötlet:

    – Nem túl sok a szén?

    – Hőtartó csak az elején van fenn?

    – Ne béleld ki aluval.

    – Próbáltad széttörve a szenet?

    – Attól, hogy nem dohány, még ennek sem szabad az alufóliához-szénhez érnie.

    , Hozzászólás ID: #150510
    Géé
    Felhasználó
    Géé
    • Hozzászólás: 57
    gyapika írta korábban:
    Én ma kóstoltam a dragonfruit ízt és igen meglepő volt számomra a gyengébb íz, vagy lehet, az elvárásaim nagyok voltak.Amúgy egész jó volt, hőre NAGYON érzékeny azzal vigyázni kell, de alapjába véve egész jó és nekem nem hiányzott dohány íze.Majd még próbálkozok vele és kíváncsi leszek mit szólnak hozzá a haveri körben.

    Érdekes, mert az én tapasztalataim homlokegyenest ellenkezőek voltak. Többféle Shiazot is kipróbáltam az elmúlt hetekben (többek közt a szóban forgó dragonfruitosat is), és se a gyenge ízt, se a hőre való érzékenységet nem tapasztaltam. Igazából az íz pont hogy nagyon erőteljes volt, a hőre pedig olyan szinten érzéketlennek találtatott az egész, hogy Kaya Phunnelen 3*0,5db 40mm-es szénnel rendszeresen a tömés elejétől a végéig rajta volt a hőtartó sapka – és mindössze annyi történt, hogy kicsit jobban kijöttek az ízek, illetve valamivel több füstje lett, mintha nem lett volna rajta a sapi.

    Nálad arra tippelek egyébként, hogy talán kevés Shiazot tettél a kerámiába. Nem kell sajnálni, mehet bele annyi, amennyi csak belefér! 😉

    ((Egyébként ez amúgy is a kísérletezés terepe, no meg az egyéni preferenciák is beleszólnak a dolgokba, úgyhogy leginkább azt tudom javasolni, hogy próbálgasd kellően sokat, és jobb lesz az, ahogy finomítod a technikát…))

    , Hozzászólás ID: #150511
    vso88
    Felhasználó
    ShiVSO
    • Hozzászólás: 74

    Sziasztok

    Volt már itt téma, az újraízesítés, de azért leírom én is a tapasztalatimat, és az itt olvasott, leges legjobb tanácsot hozzá.

    Volt egy whiskey-s shiazom, nagyon nem jött be, na mondom akkor ebből újraízesítés lesz. Szépen kimostam (kiforrázva sajnos nem lett, kicsit bánom is, szintén FONTOS dolog) majd rá az új ízesítő(Elements), kb. 20 ml, és szépen ahogy a dobozon van feltüntetve “körkörös rázogatás” és már kész is. Estig vártunk vele, majd teszt.

    Hihetetlen gyenge lett, közepes füst, íz-0, és sajnos mivel nem szívódott fel rendesen az Elements, azért pár kőre keményen rá is égett :triste1: Teljesen el voltam keseredve, gondoltam az ízesítő ilyen gyenge Majd beugrott az itt olvasott, és ha esetleg valaki készítene egy leírást, Elemnets újraízesítéshez, ekkor ezt mindenképp, kötelezően vegye bele, mert így baromi jó lett (és persze köszönöm a pár oldallal előttem írt értelmi szerzőnek):

    Megégett, elhasznált, Shiazzo köveket érdemes egy tálba tenni, majd 2-3x forró vízzel leforrázni, megrázogatni, majd állni hagyni, míg kihűl

    Kiszárítás után, pedig vissza a saját tégelyébe, rá a 20-30ml Elements (nekem 20 bőven elégnek bizonyult), majd szépen jó erősen visszazárni a tégelyt A tégelyt beletesszük egy tálkába, majd forrásban lévő vízzel “nyakon öntjük”, megelőzve azt hogy felemelkedjen a benne lévő levegő miatt, érdemes a dobozra rátenni, valami nehezéket.

    Kihűlés után, még 2x eljátsszuk ezt, és tényleg gyári minőségű ízesített Shiazo-t kapunk.

    , Hozzászólás ID: #150512
    keishor
    Felhasználó
    Keishor
    • Hozzászólás: 63

    Hát így lehet bízni itt az emberekben…na mondom akkor elmegyek a félretett Shiazoért,erre közli velem,hogy eladta másnak,amit én direkt félrerakattam vele,és mondta hogy már csak jövőhét kedden jön újabb szállítmány. Nem hiszem el hogy nem bírt volna várni 1-2 napot…mindegy ebből tanultam,legközelebb ha megyek viszek pénzt is magammal,és ha épp nincs nálam,akkor párszor a fejébe vésem mielőtt elmegyek,hogy senkinek se adja el. Egy picit sajnálom,mert már beleéltem magam hogy hazajövök,egyből tömök egyet,és csak úgy ömleni fog a füst,ehelyett itt punnyadok,úgy hogy nincs egyetlen egy dohányom se :/

    , Hozzászólás ID: #150513
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

    Keishor és Senos, ti nem egy városban laktok véletlenül? :happy1:

    , Hozzászólás ID: #150514
    senos
    Felhasználó
    Senos
    • Hozzászólás: 5

    Syska!

    A szén nem volt sok, hőtartót nem használok. De kipróbálom úgy, hogy a kövekre rakom a hőfogót és aztán rá 4X-es alufóliaréteg. És akkor nem bélelem ki 🙂

    Krampi és Keishor! 🙂

    Nem vagyok Veresi, viszont a szomszédban lakok, Őrbottyánban 😀 És asszem Keishor én hoztam el az utolsó shiazót 😀 Sorry, de nekem nem mondta, hogy már lefoglaltad…bementem, kérdeztem, hogy van shiazo? Mondta, hogy van még egy utolsó narancsos, mondom ok. És megvettem, ennyi volt…tényleg bocs, ha tudtam volna, hogy lefoglaltad, akkor nem hozom el 😀 (amúgy milyen kicsi a világ :D)

    De őszintén megmondom nem sokat vesztettél…igaz a füstje nagyon jó, viszont az íze az elég ratyi (alig lehet kiérezni a narancsos ízt, inkább mangó félét lehet, aminek az íze a pipába nem a legjobb). Nem baj, vettem dinnyés ízesítőt, az finom lesz 🙂 Ja és így üzenem mindenkinek…narancsos shiazo-t ne vegyetek, nem a legjobb…viszont a füstre nem lehet panaszkodni 😀

    , Hozzászólás ID: #150515
    keishor
    Felhasználó
    Keishor
    • Hozzászólás: 63

    Nembaj most már megvárom azt a pár napot,akkor remélhetőleg hoznak új ízeket. Amúgy meg elég vicces hogy a Szultánkincseiből hozatják a dohányt meg a Shiazot.

    És egy 50 grammos Waha kétalma 1400(!) Ft. Vidéken ez már csak így megy. (bocs az offért)

    , Hozzászólás ID: #150516
    zoli78
    Felhasználó
    zoli78
    • Hozzászólás: 377

    Sziasztok!

    Normális dolog, hogy a kimosott kövek nem fehérednek ki?Szárítgatom a mécsesben őket, de nekem nem úgy tűnik, hogy fehéredne.És hát elvileg fehérnek kellene lennie v. nem???Lehet, hogy az csak közvetlenül pipázás után van??

    A másik problémám, hogy nem az igazi a füst mennyisége, és az íze sem.Lehet én rontok el valamit?Mert teljesen új dolog ez nekem, és hát phunnel kerámiába sem tömtem még.

    , Hozzászólás ID: #150517
    neopht
    Felhasználó
    nEopht
    • Hozzászólás: 341

    Kókuszos Shiazot kóstolta már valaki ? Ha igen, tapasztalatok.. ?

    , Hozzászólás ID: #150518
    senos
    Felhasználó
    Senos
    • Hozzászólás: 5

    Syska, vagy bárki aki ért a shiazohoz!

    Most már komolyan nem hiszem el…nem béleltem ki a kerámiát, nem tettem teli shiazo kövekkel, rögtön a kövekre raktam alukarikát és utána 4 alufóliaréteget. Még picit se érintkezett a kő a szénnel. És még így is ugyanúgy rohadtul kapart!!! Próbáltam hőtartóval, ugyanúgy kapar, próbáltam nélküle is, szintén. Félbetörtem a szenet, még így is kapart. Komolyan mondom ennyit a dohánnyal nem szoktam szenvedni, ráadásul az nem kapar még közel sem ennyire. Nagyon ideges vagyok már, légyszíves próbálj már valamilyen tanácsot adni. :@ És a legviccesebb, hogy már 10 perc után kapar, de olyan szinten, hogy nem bírod megszívni egy picit se a pipát és a köveket megnéztem, és már fehérek. Ennél kevesebb hőt nem tudok adni nekik, ráadásul csak 1 szenet használtam.

    A füsttel teljes mértékben meg vagyok elégedve, az íz az nem a legjobb, de nem baj…csak NE kaparjon/marjon ennyire…

    Mivel lehet a baj? :O

    A pipám új, azzal nincs gond. Ráadásul tiszta is, most pénteken tisztítottam. A vizet cseréltem (minden pipázás után cserélem).

    Kerámiát nem az eredetit használom, mert az lapos viszont nagyobb az átmérője, de abba nem sok dohány fért :S Van egy mélyített kerámiám, azt használom, bár annak kisebb az átmérője. A kerámiával lehet a probléma? Eddig nem volt baj vele…persze kapart a dohány is egy idő után, de kinek nem?

    KÖSZÖNÖM!

    , Hozzászólás ID: #150519
    franciskaneni
    Felhasználó
    franciskanéni
    • Hozzászólás: 369

    Szerintem a szén ott a baj …

    Probáld ki természetes szénnel , vagy kevesebb szénnel

    , Hozzászólás ID: #150520
    gyapika
    Felhasználó
    gyapika
    • Hozzászólás: 250

    Szerintem Phunnel vagy Vortex kerámiákban fogod találni a tökéletes Shiazo elfüstölésének titkait.

    Amúgy Géé igazad volt sokat kell próbálgatni vele és jó lesz, szerencsére nálam elmaradt a sokat jelző, és ma tömtem egyet a haveroknak és tetszett nekik is, nemcsak nekem.Azért írtam, hogy hőre érzékeny mert lett egy kis hamu a szénen és már kicsi füst és kevés íz volt, nagyobb hőt akkor nem mertem neki adni első próbálkozásra, de már ma bátrabban adagoltam neki a hőt és nemcsak nagy füstje is volt hanem finom is volt végre :super: .

    , Hozzászólás ID: #150521
    feri17
    Felhasználó
    feri17
    • Hozzászólás: 134
    Senos írta korábban:
    Syska, vagy bárki aki ért a shiazohoz!

    Most már komolyan nem hiszem el…nem béleltem ki a kerámiát, nem tettem teli shiazo kövekkel, rögtön a kövekre raktam alukarikát és utána 4 alufóliaréteget. Még picit se érintkezett a kő a szénnel. És még így is ugyanúgy rohadtul kapart!!! Próbáltam hőtartóval, ugyanúgy kapar, próbáltam nélküle is, szintén. Félbetörtem a szenet, még így is kapart. Komolyan mondom ennyit a dohánnyal nem szoktam szenvedni, ráadásul az nem kapar még közel sem ennyire. Nagyon ideges vagyok már, légyszíves próbálj már valamilyen tanácsot adni. :@ És a legviccesebb, hogy már 10 perc után kapar, de olyan szinten, hogy nem bírod megszívni egy picit se a pipát és a köveket megnéztem, és már fehérek. Ennél kevesebb hőt nem tudok adni nekik, ráadásul csak 1 szenet használtam.

    A füsttel teljes mértékben meg vagyok elégedve, az íz az nem a legjobb, de nem baj…csak NE kaparjon/marjon ennyire…

    Mivel lehet a baj? :O

    A pipám új, azzal nincs gond. Ráadásul tiszta is, most pénteken tisztítottam. A vizet cseréltem (minden pipázás után cserélem).

    Kerámiát nem az eredetit használom, mert az lapos viszont nagyobb az átmérője, de abba nem sok dohány fért :S Van egy mélyített kerámiám, azt használom, bár annak kisebb az átmérője. A kerámiával lehet a probléma? Eddig nem volt baj vele…persze kapart a dohány is egy idő után, de kinek nem?

    KÖSZÖNÖM!

    Sima egyiptomi kerámiában nekem is nagyon gyorsan elkezdett kaparni akármilyen és akármennyi szén volt rajta. A vortex vagy phunnel kerámia tényleg nagyon jó hozzá, főleg, hogy nekem vortexbe 2 órán át tudtam vele pipázni szép finom füstfelhőkkel. El nefes phunnel kerámiába viszon elkezd kaparni, de ott csak a tömés végénél kb. olyan másfél óránál. Tehát szerintem a kerámiáddal van a baj.

    , Hozzászólás ID: #150522
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Mekkora a kerámiád?

    Próbáld meg másnak a kerámiájában, szerintem ott vagy a kerámia vagy a szén a problémás.

    , Hozzászólás ID: #150523
    senos
    Felhasználó
    Senos
    • Hozzászólás: 5

    Megpróbáltam a másik kerámiámat, amit eredetileg adtak a pipához. Kevesebb shiazo kő fért bele, de mivel szélesebb és nagyobb volt, gondolom jobban el tudott oszlani és így nem kapart, csak olyan fél óra után és akkor is csak egy kicsit.

    Viszont van hátránya ennek a kerámiámnak. A füst az hasonló volt, azzal meg voltam elégedve, viszont lehetett érezni, hogy fél óra után, már kevesebb volt. (a kerámiát nem nagyon használtam eddig, és így a lukasztást se a legjobban oldottam meg, lehet a probléma ez is)

    Az ízzel nem voltam megelégedve. Igazából azért mert csak az első pár percben lehetett érezni valamiféle narancsos ízt, de utána semmi. Csak a füstöt szívtam. De ez lehet a naracsos shiazo hibája, majd meglátom, hogy a dinnyés hogy működik.

    De legalább végre tudom rendesen használni a shiazot…köszi mindenkinek aki segített/próbált segíteni 🙂

    Összességben a shiazoról a véleményem:

    – Füst: teljes mértékben meg voltam vele engedve. Sokkal nagyobb, elég sűrű is, és lágy.

    – Íz: egyenlőre nem vagyok megelégedve vele, de mint mondtam ez lehet a narancsos shiazo hibája…

    – “Kaparási szint”: Így a másik kerámiámmal tapasztalva jó. Kapar egy kicsit, de ezzel a kerámiámmal nem annyira, mint a dohány.

    – Élvezhető pipázás ideje: egyenlőre kb egy szinten van, de ha az íz jobb lesz, akkor egyértelműen a shiazo-t részesítem előnyben.

    – Ár: egyértelműen jobban megéri mint a dohány.

    Te mindenkinek ajánlom, aki még nem próbálta 🙂

    Viszont lenne egy kérdésem. 48 cm-s pipához érdemes venni vortex kerámiát? És amúgy mennyivel jobb a vortex kerámia, mint egy “sima” kerámia?

    Előre is köszönöm a válaszokat.

    , Hozzászólás ID: #150524
    feri17
    Felhasználó
    feri17
    • Hozzászólás: 134
    Senos írta korábban:
    Megpróbáltam a másik kerámiámat, amit eredetileg adtak a pipához. Kevesebb shiazo kő fért bele, de mivel szélesebb és nagyobb volt, gondolom jobban el tudott oszlani és így nem kapart, csak olyan fél óra után és akkor is csak egy kicsit.

    Viszont van hátránya ennek a kerámiámnak. A füst az hasonló volt, azzal meg voltam elégedve, viszont lehetett érezni, hogy fél óra után, már kevesebb volt. (a kerámiát nem nagyon használtam eddig, és így a lukasztást se a legjobban oldottam meg, lehet a probléma ez is)

    Az ízzel nem voltam megelégedve. Igazából azért mert csak az első pár percben lehetett érezni valamiféle narancsos ízt, de utána semmi. Csak a füstöt szívtam. De ez lehet a naracsos shiazo hibája, majd meglátom, hogy a dinnyés hogy működik.

    De legalább végre tudom rendesen használni a shiazot…köszi mindenkinek aki segített/próbált segíteni 🙂

    Összességben a shiazoról a véleményem:

    – Füst: teljes mértékben meg voltam vele engedve. Sokkal nagyobb, elég sűrű is, és lágy.

    – Íz: egyenlőre nem vagyok megelégedve vele, de mint mondtam ez lehet a narancsos shiazo hibája…

    – “Kaparási szint”: Így a másik kerámiámmal tapasztalva jó. Kapar egy kicsit, de ezzel a kerámiámmal nem annyira, mint a dohány.

    – Élvezhető pipázás ideje: egyenlőre kb egy szinten van, de ha az íz jobb lesz, akkor egyértelműen a shiazo-t részesítem előnyben.

    – Ár: egyértelműen jobban megéri mint a dohány.

    Te mindenkinek ajánlom, aki még nem próbálta 🙂

    Viszont lenne egy kérdésem. 48 cm-s pipához érdemes venni vortex kerámiát? És amúgy mennyivel jobb a vortex kerámia, mint egy “sima” kerámia?

    Előre is köszönöm a válaszokat.

    A vortex kerámiába több dohány fér és mivel egy kúp van benne amin vannak a lyukak, ezért nem folyik le a pipa testébe a le a melasz a dohányról, és ezáltal sokkal tovább tudsz pipázni vele kb. 2 órahosszáig. Nekem is van vortexem nekem nagyon bejön és tényleg jó “cucc”. 😀

    , Hozzászólás ID: #150525
    senos
    Felhasználó
    Senos
    • Hozzászólás: 5

    Akkor érdemes vennem ugye? 😀 Akkor befektetek rá 🙂

    , Hozzászólás ID: #150526
    kurion
    Felhasználó
    kurion
    • Hozzászólás: 179

    Ma beízesítettem a köveket Bisan 3 szőlővel(ízesítés után Bele 2 percre forrásban lévő vízbe) HJ Alien phunnel-be tömtem és 3 DB egész CB-vel kb egy órát pipáztam és amikor szétszedtem rózsaszínek voltak a kövek.Ez mitől lehet?

    , Hozzászólás ID: #150527
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

    Bisan színezékétől? 🙂

    , Hozzászólás ID: #150528
    kurion
    Felhasználó
    kurion
    • Hozzászólás: 179
    sYska/!/ írta korábban:
    Bisan színezékétől? 🙂

    Az lehet 😀 Erre nem is gondoltam…

    , Hozzászólás ID: #150529
    keishor
    Felhasználó
    Keishor
    • Hozzászólás: 63

    Tegnap sikerült végre beszereznem egy shiazot,ami capirinha ízesítésű. Elsőre elég furcsa illata volt,megcsapta az orromat valami rothadó cucc. Viszont amikor megtömtem,és felhelyeztem a két cocobrico-t elszállt minden kételyem. Nagyon finom az íze,leginkább valamilyen lime-s gumicukorra hasonlítanám. Halványan,de érezni benne mentát is,ami csak lágyan simogatta a torkomat. Pont jó volt minden,minimum másfél órát kibírt,csak a végén kezdett elgyengülni a füst a szén miatt. Ráadásul nem volt ott az a jellegzetes dohányos mellékíz,ami néha kaparni szokta a torkomat. Összességében nem bántam meg hogy erre esett a választásom,és csak ajánlani tudom nektek. Igaz hogy nem lesz mindennapi,de tuti hogy a melegebb napokon kiülök a kertbe a pipával,és elszívok egy tömést.

30 bejegyzés megtekintése - 301-330 / 667

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.