A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Shisharoma – Sárgadinnye

  • , Hozzászólás ID: #70370
    szabo mate
    Felhasználó
    Dsürge
    • Hozzászólás: 59

    SHISHAROMA – SÁRGADINNYE

    -Vízipipa ásvány teszt-

    CSOMAGOLÁS

    A sóder' egy műanyag dobozban található, a teteje nem csavaros, kicsit szenvedni kell vele, mire kibontja az ember. Egy késsel azonban könnyen lepattintható a kis pöcök, ezután már simán, kézzel is ki lehet nyitni. Remekül zár, az biztos, hogy nem fog kifolyni a lé, ha normálisan visszazárjuk. A képi világ egyszerű, a felirat lényegretörő.

    Bár azt olvastam, hamarosan lecserélik a dobozokat csavaros, szögletes dobozokra, ami új grafikát is kap.

    A TARTALOM

    A kavicsnak nagyon jó és erős illata van, valódi sárgadinnye illatot áraszt a bontott csomag, már itt lehet sejteni, hogy nem valami szintetikus dolog, törekszik az élethű ízre, illetve illatra. Az “aprítottságról” csak annyit tudok mondani, hogy egy átlagos egyiptomi kerámia lyukaiban biztosan nem fog lepotyogni, de mivel a lé könnyen lefolyhat, vortex, vagy phunnel dohánytartót ajánlanék hozzá. Könnyű vele tömni, igazából ezt nem nagyon lehet elrontani.

    A TAPASZTALATOK

    Amint rápakoltam egy öngyulladós szenet, elkezdtem szívni. Pár slukk után már jött némi füst, és íz is, azonban úgy igazán csak pár perc múlva indult be. Hihetetlen, hogy mekkora füstöt tud produkálni, tömör, szép fehér füst az eredmény. Ekkora füsttel dohányok esetében még talán nem is találkoztam. Ami pedig az ízét illeti, nagyon élethű, és finom. Tiszta íz, ami a tömés végéig kitartott, a szén fogyásával egyenletesen gyengült. Néha pihentetni is kellett, mert annyira intenzív volt, hogy mármár bántotta a torkomat. Kis szünet után megint jó volt. Tehát a hőadagolással óvatosan, bár megégni csak nagyon nehezen tud. Mikor elfogyott a szén, levettem az alufóliát, a tetején lévő kavicsok teljesen kiszáradtak, de az alján még nedves volt. Nem folytattam a pipázást, de a fele tömés szerintem még elbírt volna egy fél szenet.

    TESZTKÖRÜLMÉNYEK

    37 cm-es Top Mark pipa, házilag gyártott szívócső, szintén saját készítésű dohánytartó, 2 réteg háztartási alufólia, sok pici lyukkal, sima csapvíz a tartályban. 3kings öngyulladós szenet használtam, hősapka nem volt a pipán.

    PONTOZÁS

    Csomagolás minősége: 8/10

    Képi elemek: 5/10

    Illat: 10/10

    Füst mennyisége: 10/10

    Íz: 9/10

    Íz erőssége: 10/10

    ÖSSZEGZÉS

    Elsősorban azoknak ajánlom, akik kedvelik az intenzív ízeket. Külön pozitívum, hogy a doboz később dohány tárolására is felhasználható. Szerintem megéri egy próbát tenni ezzel a márkával, nagyon jó ízek jellemzőek, és többször is felhasználható egy adag ásvány, tehát az ára sem vészes. Természetesen kapható itthon is (már egyre több helyen), tehát különösebb nehézségekbe a beszerzése sem fog ütközni.

    ShishAroma a fórumon: https://vizipipaforum.com/topic/5246-shisharoma/

    ShishAroma weblap: https://www.shisharoma.hu/

    A képek rossz minőségéért elnézést kérek… Kellemes füstölést! 😉

1 / 1 bejegyzés megtekintése

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.