Szeged, 2009 Február 20.

A fórum bezárt és archívumként funkcionál!
18 bejegyzés megtekintése - 1-18 / 18
  • Szerző
    Bejegyzés
    sYska
    Felhasználó

Nos, ki jelentkezne? 🙂

kokovics
      Felhasználó

Én jelentkeznék, ha a téma neve Budapest, 2009 Február 20. lenne.

Kormi
        Felhasználó

Mivel ez egy pénteki nap,én minden további nélül jelentkezem!:)Már csak az időpont kéne…Mondjuk én olyan 17-17.30-tól érnék rá,illetve vinném a barátnőmet is…no persze,ha ez nem csak csomagátvétel,hanem olyna,mint a múltor:)Mert az nagyon jó volt:)

sYska
          Felhasználó
            Kormi írta korábban:
            Mivel ez egy pénteki nap,én minden további nélül jelentkezem!:)Már csak az időpont kéne…Mondjuk én olyan 17-17.30-tól érnék rá,illetve vinném a barátnőmet is…no persze,ha ez nem csak csomagátvétel,hanem olyna,mint a múltor:)Mert az nagyon jó volt:)

Nem csak az. Ez egy ki spipás összeruccanás. Az, hogy megkapod a dohányaid már más kérdés. 🙂 Max még 1 ok, hogy elgyere.

Természetesen hozhatsz bárkit. 🙂

blackrose
            Felhasználó

Engem is érdekelne a dolog…:)

Persze nagyon függ attól, hogy pontosan hánytól lenne.

moldy007
              Felhasználó

megnéztem a térkép24.hu nekem pont 353.1km……. csak oda, talán valaki szervez majd egy Debreceni pipapartyt…

sYska
                Felhasználó
                  blackrose írta korábban:
                  Engem is érdekelne a dolog…:)

Persze nagyon függ attól, hogy pontosan hánytól lenne.

16:00-kor nyit Garab elvileg, én olyan 16:10-16:15 fele érek le és már gyújtok is rá. 🙂

[vonal][/vonal]

moldy007 írta korábban:
                  megnéztem a térkép24.hu nekem pont 353.1km……. csak oda, talán valaki szervez majd egy Debreceni pipapartyt…

Sajnos ebben nem tudok sokat segíteni, de nyiss topic-ot hátha lennének bőven érdeklődők. 😉

blackrose
                  Felhasználó

Értem…és kb meddig tervezel lent lenni? Mert én leghamarabb 7körül tudnék leérni…

sYska
                    Felhasználó
                      blackrose írta korábban:
                      Értem…és kb meddig tervezel lent lenni? Mert én leghamarabb 7körül tudnék leérni…

17 vagy 19?

Olyan 20óáig, illetve ameddig nem kérik a belépő árát. 🙂

Nem akarok maradni a ‘koncertre’. X|

blackrose
                      Felhasználó

Leghamarabb 19:00. Na igen, én is ezt akartam épp mondani, hogy belépős buli lesz és nem kéne maradni. 🙁 Hát akkor lehet hogy nem fog összejönni ebben a formában részemről…

Sada1988
                        Felhasználó

de ez a péntek nem a legjobb 😀 vaxi megy haza frici meg zenél péntek este :S nad e majd meglátjuk.

sYska
                          Felhasználó

Akkor csináljuk azt, hogy garabban kezdünk és átmegyünk valahova? 🙂

Sada: Ez csak fel lett vetve.. majd a következőt szervezzük valamennyire.

Frici
                            Felhasználó

Hell!

Pénteken ha mégis lesz vmi valószínűleg tudok menni. A próbám át lett rakva csütörtökre…

Sada1988
                              Felhasználó
                                Frici írta korábban:
                                Hell!

Pénteken ha mégis lesz vmi valószínűleg tudok menni. A próbám át lett rakva csütörtökre…

:diable:

blackrose
                                Felhasználó

Majd írjátok meg hogy hánykor merre lesztek….Én mindenképpen megyek városba meginni vmit 😀

sYska
                                  Felhasználó
                                    blackrose írta korábban:
                                    Majd írjátok meg hogy hánykor merre lesztek….Én mindenképpen megyek városba meginni vmit 😀

Ha adsz számot akkor felhívlak amikor garabból indulunk és elmondom, hogy mi a célpont. 🙂

Kormi
                                    Felhasználó

Ez a péntek nagyon jó volt!

Igazság szerint nem is kellett több ember,bár a lányok még odaülhettek volna…

De eszméletlen szuper volt az egész..ismét olyan finomságokat kóstoltam,hogy ihaj:)

Várom már a következőt:)Lehetne ezt rendszeresíteni.:)

Ui:Képeket felteszed,vagy majd elküldöd?:)

Ja, és köszönöm a dohányokat:)

sYska
                                      Felhasználó

Igen, jól éreztük magunkat. Képeket hamarosan felteszem. 🙂

Kevesen voltunk, de a hangulat jó volt. 😛

18 bejegyzés megtekintése - 1-18 / 18