Létezik szegfűszeges vizipipadohány? hallott már valaki róla? a Black márkájú, ilyen ízesitéssel ellátott cigi nagyon jó, szívesen szívnék a pipámból is ilyet 🙂
Én még nem hallottam ilyenről, de nekem is jutott már eszembe h kipróbálnám… Ha szereted a fűszeres ízeket próbáld ki a kardamomot mindenképp! :super:
Nem találkoztam ilyennel , pedig több nyelven is kémlelem a nettet….. :frime:
mondjuk, elég fura ízvilág…. :berk1: nekem a fogászat jút eszembe….. X|
mondjuk, elég fura ízvilág…. :berk1: nekem a fogászat jút eszembe….. X|
A szegfűszegről? Nem inkább a karácsony, borleves, almakompót?:D
a forralt bor,fahéjról , igen, rengeteget teszek mindenre, még a krémesre is…..
de ha így folytatod, megbolondítod kis oregánóval vagy majoránnával, oszt lesz pizza meg hurka ízű dohány is…. :hehe:
de ha így folytatod, megbolondítod kis oregánóval vagy majoránnával, oszt lesz pizza meg hurka ízű dohány is…. :hehe:
Az uborka után már nem is annyira abszurd.. :]
szerintem a szegfűszeg kicsit sem abszurdabb a fahéjnál…
Én az abszurdságot a pizzára meg a hurkára írtam.
A szegfűszeget én is kipróbálnám, bár lehet, hogy túl erős lenne az íze. Viszont itt a fórumon is már sokan kipróbáltak különféle dohányokat szegfűszeggel megbolondítva. Én a waha szőlőre szórtam kis fahétjat meg szegfűszeget és nagyon jó íze volt. Szóval ha szegfűszegre vágysz, akkor valamilyen dohányra, amihez passzol, szórj egy kis szegfűszeget!
szerintem holnap megpróbálkozom vele hogy ízesítetlen dohányhoz adok szegfűszeget és hagyom állni pár napig, hátha jó lesz.
Tangiersből szívtam, nagyon finom volt, szinte egy az egyben Djarum Black-re hajaz. Nagyon finom kis dohány ajánlom mindenkinek.
Én a social-smoke márkájú dohánynál találtam
Nekem is az egyik kedvenc fűszerem, sőt,(sajnos/szerencsére) több éve nagy Djarum rajongó vagyok. Már többször átfutott a fejemen, hogy szegfűszegkoncentrátummal/olajjal (házilag elkészítve vagy magas minőségű, organikus gyáriból) vízipipadohányt csináljak. Az egyik budapesti, prémium minőségű élelmiszereket árusító boltban találtam remek, konyhai felhasználásra alkalmas 100%os biokoncentrátumokat (vanilia, eper és még sok más íz), azonban szegfűszeggel ott nem találkoztam (nem méjültem el túlzottan a készletükben). Én arra gondoltam, hogy a fentiekkel ízesítenék Nakhla Zagoul vagy Elements Ready dohányokat.
Ha a külföldi rendelés nem járható út, a házi elkészítés szerintem alternatívát jelenthet a szegfűszeget kedvelőknek.
mondjuk, elég fura ízvilág…. :berk1: nekem a fogászat jút eszembe….. X|
A szegfűszegről? Nem inkább a karácsony, borleves, almakompót?:D
Ajj..Azok a boldog karácsonyok amikor forralt bort szürcsölgetünk a fa alatt, vagy amikor a pipa kerámiába christmas special-t vagy fahéjat rakunk…..
Semmi sem jobb a Karácsonynál márt bocsi :faché4: :ange: 😉 :alcool1:
Hát a Djarumot énis nagyon imádom,főleg a sima Black-et.Olyan finom,karakteres szegfűszeges íze van :coeur: .Ha ugyanilyen íze van a dohánynak,mint a Djarumnak akkor biztos a kedvenceim közt lenne. 🙂
ezesetben a kedvendeid között van :super:
Social Smoke szegfűszeges dohányáról jókat mondanak/írnak.
Itt egy videó róla Sambooka-tól: