A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Top Mark Pipa Összeszerelési Nehézség

 • , Hozzászólás ID: #70985
  bence834
  Felhasználó
  Bence834
  • Hozzászólás: 4

  Nagyon nehezen megy össze a víztartály és a test, gyakorlatilag nem lehet teljesen összenyomni, mindig billeg, dől (egyszer sem dőlt még le, csak félek hogy egyszer csak megborul). Lehet valamit kezdeni ezzel? A gumit vagdossam óvatosan meg? Persze figyelnék arra, hogy utána is légmentesen zárjon. Van erre megoldás? Gondolkodtam még abban is, hogy a tömör gumi helyett veszek szilikon tömítést, hátha az rugalmasabb és össze lehet csúsztatni a kettőt, mert így, hogy billeg minden mozgatásnál eléggé balesetveszélyes.

  , Hozzászólás ID: #157609
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10312

  Benyálazva is nehéz?

  Próbálj meg kisebb / vékonyabb tömítést venni hozzá, hogy beviszed egy boltba a pipád, hogy ott a helyszínen próbáljanak bele tömítést.

  , Hozzászólás ID: #157610
  bence834
  Felhasználó
  Bence834
  • Hozzászólás: 4

  benyálazva, bevízezve is rettentő nehéz, nem is megy össze rendesen. A boltban sajnos nincs tömítés külön eladó, Győrben ez a hátrány 😀 Majd netről rendelek szilikon tömítést hátha, de azt írták, hogy ha óvatosan szikével leszűkítem a gumit, hogy légmentes maradjon a tömítés akkor úgy is jó lesz. Reménykedek, de amíg nincs plusz tömítés nem állok neki vagdalni 🙂 Köszi a válaszod amúgy sYska 🙂

  , Hozzászólás ID: #157611
  juarez21
  Felhasználó
  juarez21
  • Hozzászólás: 98

  Ilyen gondom nekem is van, volt. Nagyon nehezen megy bele, de annyi a trükk, legalább is nálam, hogy a gumi tömítést körbe lehelem és már bele is megy. Kicsit így is erőlködni kell, de nálam ez bevált. Kiszedni is nehéz ezután, ott meg először döntögetni kell a a szárat fel-le, jobbra-balra és lassan kimászik az üveg szájából.

  , Hozzászólás ID: #157612
  juarez21
  Felhasználó
  juarez21
  • Hozzászólás: 98

  De tudsz venni tömítést Győrben. A mandala teaházban szokott lenni, már én is vettem. Igaz drágább mint a webshop, kb 400-450 ft-ért adják.

  , Hozzászólás ID: #157613
  bence834
  Felhasználó
  Bence834
  • Hozzászólás: 4

  Épp tegnap voltam Mandalában suli után, webshopon 250 Ft körül van ilyesmi, ott meg 800 forintba került. Inkább rendelek majd a kerámia mellé 🙂

  , Hozzászólás ID: #157614
  bence834
  Felhasználó
  Bence834
  • Hozzászólás: 4

  Na meglett a hiba 😀 Lehúztam a testről a gumit, hogy beáztassam és nem toltam vissza utána a testre annyira mint volt, mert alig akart felmenni rá, viszont így belemegy minden gond nélkül a víztartályba, teljesen jó. Szerintem túlságosan fel volt húzva a tömítés vagy valami ilyesmi, így viszont teljesen jó.

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.