A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Valami rossz…:(

Ebben a fórumban: Szemétdomb Hozzászólás

 • , Hozzászólás ID: #69919
  pulse
  Felhasználó
  Pulse
  • Hozzászólás: 11

  Sziasztok ki fogtok röhögni…

  Szóval nekem az lenne a bajom ,hogy eddig amit tömtem az mindig nagyon jó volt semmi baja,de valami rossz lett a pipámmal vagy csak már rosszul csinálom a dolgokat?.

  Szóval meg tömöm a vízipipát nem nagyon nem is kicsit csak addig ,hogy ne legyen púpos és mielőtt rá tenném a dupla alufóliát meg mozgatom az aromát ,hogy ne nyomódjon le. ((Nem tudom mi mánia xd))

  Meg gyújtóm a szenet ((nem öngyulladás ,mert ez nem volt mikor vettem)) Jól megy meg minden rá rakom.

  Elkezdem szívni és nehéz szívni ,de nem tudom miért a csövet mindig kimosom a vízipipát is szoktam a vízipipámat 4-5 alkalalom után kimosom normálisan a csövet 1-2 alkalom után szoktam.

  Múltkor is nagyon nehéz volt a szívás ,de nem érdekelt szívni akartam szívok ,de így meg nem tudom miért ,de erősen szívom fel megy a víz.. Van a kerámia és van rajta egy gumi ..Az tiszta víz lett lehet azért mert erősen szívom ,de nem tudom miért de ,ha meg gyengén akkor semmi nincs.. És mire szívom szívom egyre kevesebb füst be se indult a vp normálisan ideges lettem szét szettem el volt égve az aroma … de minimális füst volt =/

  Al-Sultan Két alma volt :/ Nem tudom mi a baj kérlek adjatok tanácsot eddig mindig jó volt.

  , Hozzászólás ID: #152259
  neutro
  Felhasználó
  Neutro
  • Hozzászólás: 168

  Próbáld meg a hosszú tisztítóvesszővel az összes rést kipucolni a pipán. A csöved gondolom a fémspirálos, húzd le a pipáról és fújj bele, ha ott a gáz akkor megpróbálhatsz kompresszorral belefújni hátha jó lesz, ha mégse akkor új cső vásárlásán kell gondolkoznod.

  , Hozzászólás ID: #152260
  dieddevil
  Felhasználó
  Dieddevil
  • Hozzászólás: 109

  Az is lehet ,hogy a töméssel van a probléma ,nekem is volt már olyan ,hogy dohány darab eltakarta a lyuka(ka)t és nagyon nehéz volt szívni ,de lehet ,hogy kevés a lyuk az alufólián. Mikor tömsz próbálj figyelni erre. Ha nem válna be akkor tedd azt ,amit Neutro mondott. ( Ha a csővel van baj akkor ne újat vegyél szerintem,inkább csinálj home made moshatót / ha van pénzed razan/nammor)

  , Hozzászólás ID: #152261
  maate
  Felhasználó
  MaAtE
  • Hozzászólás: 305

  Ez most nagyon felidegesített… Ez milyen hozzászólás, meg témanyitás? Helyesírás luxus? Meg egyáltalán megfogalmazni valamit… Néhány részét többször el kellett olvasnom, hogy egyáltalán értsem, hogy mit akarsz, nyomokban sikerült is felfogni…

  , Hozzászólás ID: #152262
  sYska
  Adminisztrátor
  sYska
  • Hozzászólás: 10311

  Pulse: A következő ilyen gyenge hsz törölni fogom.

  Itt nézz körbe: valami-jon-a-szivocs-b-l-t220-15.html

  vagy itt: eldugult-a-cs-t958.html

  Téma lezárva.

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

‘Szemétdomb’ fórum lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.