Vízipipa Találkozó 2010 Április-Május

A fórum bezárt és archívumként funkcionál!

Vízipipa FAN Fórum Ami vízipipa Rendezvények és megmozdulások Egyéb rendezvények Vízipipa Találkozó 2010 Április-Május

30 bejegyzés megtekintése - 1-30 / 184
  • Szerző
    Bejegyzés
    Riccio
    Felhasználó

Rég volt már ilyen srácok. az alábbi időpontokat bocsátanám szavazásra: április 24-25, május 1-2, 8-9

helyszín pedig szerintem künn a szabad levegőn, margitsziget, városliget, stb

várom a hozzászólásokat, visszajelzéseket

szavazás kihírdetve. 2 időpontot lehet megjelölni maximum, és amennyiben változás történik, meg lehet változtatni a szavazatodat is.

dózer23
      Felhasználó

támogatom az ötletet bár 3.án indul az érettségi de igyekszem időt szorítani lényegébe nekem 1-én kivül bármi jó elsején majális lesz hajógyárin oda hívtak

Riccio
        Felhasználó

télleg…vizsgaidőszak is most van/lesz….ezeke így mostanában kimennek a fejemből X| 😀

de ha akad jelentkező akkor megszervezhetnénk ennek ellenére 😉

buksikka
          Felhasználó

akad hát mih legalább 10-15en mennénk 😀 pipatali 4ever szerintem margitszigeten nagy réten 😀 :=

gerago
            Felhasználó

Én a Városligetet választanám, mert nagyon nehéz most a Margitszigetet megközelíteni. :triste1: De nekem az Erzsébet tér is jó lenne. 🙂

anegytech
              Felhasználó

Én az Erzsébet teret ajánlom, mert viszonylag a központban van és amúgy is sokan szoktak kimenni oda pipázni. Mivel eljött a jó idő, én is egyre gyakrabban fogok kimenni Gödör mellé pipázni a haverokkal :).

Nightwolf
                Felhasználó

Múlt héten ott találkoztunk dozer23 barátunkkal a fórumon…hozta a nomad pipáját, én meg a blackmoonom. Jót tömtünk és füstöltünk és még volt pár barát is ott…szóval jó hely!

sYska
                  Felhasználó
                    Riccio írta korábban:
                    télleg…vizsgaidőszak is most van/lesz….ezeke így mostanában kimennek a fejemből X| 😀

de ha akad jelentkező akkor megszervezhetnénk ennek ellenére 😉

Bizooony. 😀

Ritkán tudok felmenni, így úgy kéne és szombatra.

gerago írta korábban:
                    Én a Városligetet választanám, mert nagyon nehéz most a Margitszigetet megközelíteni. :triste1: De nekem az Erzsébet tér is jó lenne. 🙂

Én a szegedi ligetet ajánlom. 😀

Margit szigetet könnyű megközelíteni. 26-os busz vagy 134-es. Mondjuk nekem mindegy.

Richárd
                    Felhasználó

Remélem jó időket fogunk ki .

Mi most akarunk egy egyénit itt a faluban amit most nem én hozok össze mert kedvem se időm sincs hozzá.

dózer23
                      Felhasználó

én az erzsébet teret ajánom feltéve ha nem tombol a hugy szag :pascontent2:

Nightwolf
                        Felhasználó
                          dózer23 írta korábban:
                          én az erzsébet teret ajánom feltéve ha nem tombol a hugy szag :pascontent2:

Támogatom az ötletet…Nekem is jó volt csak húgyszag nélkül kellett volna…

anegytech
                          Felhasználó

A húgyszagot el lehet kerülni, csak jó helyet kell kifogni. A füves rész járda felőli oldalánál, ahol gördeszkázni meg biciklizni szoktak a gyerekek, ott elég sok a csöves meg a kolduló punk, na azok szétvizelnek mindent, ezért ahhoz közel nem jó menni.

A Gödör Klub felőli részen kevésbé szokott ilyen probléma lenni, vagy a fű közepén, szóval meg lehet oldani. Mondjuk a punkok akkor is odajönnek cigit vagy pénzt vagy kaját csórni, de általában elmennek, ha nem adsz nekik semmit, akkor is :D.

Mindenesetre nekem még nem volt ilyen problémám, bár ha sokan vannak, akkor nem lehet jó helyet kifogni.

Persze mindez a Deák tér közepén (vagyis Erzsébet tér pontosabban), szóval elképzelhető, hogy egy jobb napon nem férünk el már a füvön. De akkora probléma nem lehet, mert onnan viszonylag egyszerűen át lehet menni margitszigetre, bár a jelenlegi közlekedés mellett van vagy fél óra, mert ha elgyaloglunk Bajcsyn a Nyugatiig, ott felszállunk a 4-6-os villamosra, még onnan két megáló, de mivel újítják a Margit hidat, ezért rohadt lassan megy át rajta a villamos. De megoldható :).

Városligetbe trolival lehet menni legegyszerűbben, de hogy az honnan megy, azt nem tudom, talán a Kálvin térről vagy Astoriáról (vagy egyik sem, én metró+1-es villamossal szoktam menni, de az elég nagy kerülő a deákról).

Nah felvázoltam pár utazási lehetőséget, mindenesetre még mindig a Gödör tűnik a legjobbnak a helyszín szempontjából (nekem).

Gábor
                            Felhasználó

Az Erzsébet térnél nem ‘fűre ülni tilos’ dolog van? 😀

pottyos
                              Felhasználó

Nem, ott nincs ilyesmi.

dózer23
                                Felhasználó

de az elég nagy kerülő a deákról).

deákon megáll az 1es metró 😉

hundarkblade
                                  Felhasználó

károly körútról(astoria felé haladva a deákról) 74es trollival a legegyszerűbb.

krampi
                                    Felhasználó

Szerintem Városliget, vagy Margit sziget.

sYska
                                      Felhasználó
                                        krampi írta korábban:
                                        Szerintem Városliget, vagy Margit sziget.

Én is erre szavazok. Városliget jó lenne szerintem. Vagy a várnál vagy a királydombnál. Én a dombra szavazok. 😀

Radish
                                        Felhasználó

Jaja, Királydomb jó lenne, tetszik az ötlet!

Riccio
                                          Felhasználó

nálam margitsziget a nyerő

dózer23
                                            Felhasználó

nekem pedig erzsébet tér

sYska
                                              Felhasználó

Nekem meg Szeged liget, na? Én győztem, az admin én vagyok. „Áve sYska!” 😀

Most bocsássuk szavazásra? Nekem spec tökmindegy, az Erzsébet liget amúgy hun a fenébe van?

anegytech
                                                Felhasználó

Erzsébet liget 16. kerületben, de az külváros. Mi az Erzsébet térről beszélünk (Hatker talán?). Ha jártas vagy a Deák téren és ismered a Gödör Klubot, na az az Erzsébet tér. De ugye sokan csak gödörnek mondják vagy deáknak, mert csak az a kis rész az Erzsébet tér (vagyis a deákhoz képest kicsi).

sYska
                                                  Felhasználó
                                                    anegytech írta korábban:
                                                    Erzsébet liget 16. kerületben, de az külváros. Mi az Erzsébet térről beszélünk (Hatker talán?). Ha jártas vagy a Deák téren és ismered a Gödör Klubot, na az az Erzsébet tér. De ugye sokan csak gödörnek mondják vagy deáknak, mert csak az a kis rész az Erzsébet tér (vagyis a deákhoz képest kicsi).

Szegeden tudom hol a Gödör klubb, de fent… 😀

Deákhoz nem jó eljutni… Akkor inkább Margitsziget vagy városliget.

(Mire ez eldöntjük már nyár vége lesz…)

Kabraxis
                                                    Felhasználó

Nekem minden jo lenne ami Budapest, de akár Szentendre is, de azon már sokan kibuknának, mert messze van.

Margitsziget abbol a szempontbol a relativ legjobb hely, mivel hatalmas a rét, nincs hulladék (mint pl Deák tér), nincs „vizelet” szag és nem rohangálnak körbe, hogy árulsz zölder. Mellette ott van a csend meg a nyugalom. Full relax véleményem szerint.

Városliget, hmm az is hasonlo mint a Margitsziget, de ott jobban hallod a városi zajokat.

Deák tér aka Erzsébet tér, hát már kifejtettem miért nem jo. Szoktam ott is pipázni és mondják mindig milyen jo nekem a hatalmas pipámmal, de tul zsufolt az a hely. Deszkázni kijárni jo, de nem relaxálni.

Hát én Margitsziget mellett döntenék.

Kellemes husvétot.

krampi
                                                      Felhasználó

Erzsébet teret én is azért kerülném, mert nagyon szűk a hely és nagyon sok az ember. A Margitsziget az tényleg olyan, hogyha oda kimegyünk, akkor teljesen elszigetelten, nyugalomban tudunk pipázni, nem kell az emberekkel foglalkozni, a Városliget pedig abból a szempontból lehet kicsit érdekesebb, hogy nem vagyunk teljesen elzárva az emberektől. Itt a jó idő, mindenki megy sétálni hétvégén, úgyhogy lehet kicsit ismerkedtetni őket ezzel a szokással, hogy kultúremberek normálisan is ki tudnak ülni valahova és jól érezni magukat.

Úgyhogy részemről ez a két hely jöhet szóba, aztán majd az alapján el lehet dönteni, hogy mire vágyunk.

Nightwolf
                                                        Felhasználó

Mi a helyzet a Gellért heggyel?

Arra gondolt már valaki, hogy mekkora feeling pipázni úgy, hogy közben nézed a város másik oldalát a Dunán át?

-csak egy ötlet…

SteadyMan
                                                          Felhasználó

Csatlakozva több előttem szólóhoz, Budapesten én is inkább a Margitsziget, vagy a Városliget helyszínt választanám pipás összejövetelre. A különböző terek (pl. Erzsébet) szerintem sem igazán illenek egy ilyen nyugalmat igénylő tevékenységhez. Mozgalmas dolgokhoz, pl. görkori, deszkázás kifejezetten előnyös és már megszokott is a városban, de ahhoz, hogy többen „kipakoljuk ” a felszerelést, – ami azért igényel némi területet – majd kényelmesen elhelyezkedve, zaklatás mentesen füstöljünk, már nem annyira megfelelő.

sYska
                                                            Felhasználó

Akkor Margit szigetre szavaz a nép. A helyszín már így megvan, már csak a dátum. 🙂

moldy007
                                                              Felhasználó

Meg szerződtetni kis jó időjárást…..

30 bejegyzés megtekintése - 1-30 / 184