A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #95410
wazza
Felhasználó
WaZza
  • Hozzászólás: 104
zoli78 írta korábban:
WaZza írta korábban:

Nem csípem Vettel-t sem az RBR-t, de tulajdonképpen nem érdekel hogy hibázott. Engem csak az zavar, hogy a Ferrari-nak ennyire nem jött össze ez a verseny, egyrészt Alonsonak elb.szták a stratégiát amin nagyon sokat bukott, majd jött a Button incidens. Massa meghát hmm… Az autón javulást látni, de hogy a stratégiát mindig elk.rják az valami hihetetlen, Ross Brawn kellene újból a Ferrarinak. Meg talán jövőre Briatore papa átvehetné Domanicali helyét.

Akkor engem most lehet utálni, ugyanis én Vettelnek drukkolok.Nem azért mert ő van az élen, hanem mert olyan, mint a fiatal Schumi volt.Agilis, és rettentően gyors pilóta, aki mentálisan is a mezőny fölé tud kerekedni.Szerintem ez is közrejátszik abban, h ő vezeti az összetett ponttáblázatot.

Jó abban igazad van, hogy tehetséges pilóta, ámbár az sem mindegy hogy milyen gép van alatta. Most tudom azzal fogsz jönni hogy, akkor Webber mért nem tud hasonló eredményeket elérni/felmutatni. :perv: Azért mert Webber ennyire sz4r. Ezen nincs mit szépíteni, a 2 pilóta nincs egy szinten. És még persze az is közre játszik, hogy Vettelre lett készítve az idei RBR mivel ő a VB, nyilván ő hozzá igazítanak mindent. Ezzel nem leszólni akartam, csak elmondtam a véleményemet. 🙂