A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #97161
sYska
Adminisztrátor
sYska
  • Hozzászólás: 10312
'frank88' írta korábban:

Köszönöm a gyors választ! Bocs, hogy rossz helyre írtam, új vagyok és felül nem találtam menüpontot, de már rájöttem, hogy egy témán belül lent lehet a kategóriákban mászkálni. ( :

A pipát meg már megrendeltem, de nem ezt, hanem MYA QT Econo-t, mert láttam sok oldalon dicsérik és most 6500 ft akcióba megvettem. Gondolom azért nem ajánlanád a kicsit (ez is csak 32cm), mert könnyen feldőlhet, de ezt sokan írták, hogy a myanal nem nagyon fordulhat elő a súly miatt. Ráadásul az első kiszemeltem rozsdásodik, gagyi, buta döntés lett volna. Még 1x köszönöm a válaszod (és klassz a vizipipafan oldalad is 😉 )

U.I.: Még 1 kérdésem lenne:

Egy sima phunnel (olcsó 1200 Ft-s) hogy illeszkedik a MYA QT Econo-ba? Olvastam, hogy nem minden kerámia passzol minden testhez (egyiptomi, líviai csatlakozás végett).

Oké, hogy elsőre nem találod a megfelelő témát, ezzel nincs semmi gond. 🙂 Azonban erős kételyem van, hogy a phunnel kerámiák témáját nem lehet megtalálni logikusan, pár percnyi nézelődéssel. Vagy a kereső ha nem működne itt a fórumba akkor jelezd. Ebben a témában nem fogunk válaszolni, ez a téma nem erre van.

Másfelől a Mya pipánál elvileg oda van írva, hogy egyiptomi (fiú) vagy SZír (lány) típusú a kerámia adaptere. A phunnel kerámiák amik jelenleg még kaphatóak nálunk, azok egyiptomi pipákra vannak.