A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

, Hozzászólás ID: #97716
juarez21
Felhasználó
juarez21
  • Hozzászólás: 98

Hi All!

.

A mai pipázásom vegyes érzelmeket hagyott bennem, mivel több újdonság is kipróbálásra került, viszont most lusta vagyok minden egyes topikba beleírogatni ezért itt röviden összefoglalom a mai tapasztalatokat.

A nap pozitívuma az el nefes szilikon cső üveg fejjel. Nagyon minőségi cucc, üveget egész kellemes érzés megszívni, tök jó látni a füstöt benne, nagyon jól szívható és tényleg nincs szilikon íze első alkalommal sem. (marha jó hogy vettem, mert ma, mosás közben a nammor csövemnek a pipába dugandó vége a kezemben maradt, elvált a ragasztó anyag, korábban pedig a szívófejnél lévő tömítés is együtt kijött a szívóvéggel….:// uh jaításra szorul, pedig kb 1-2 hónapja vettem)

Al Waha citrom……hát rohadt finnyás vagyok a dohányokra, ez egyre világosabb számomra, ugyanis ez sem ízlett. Ebbe is csak a tömény dohány ízt érzem, de kicsit gyengébben mint a nakhlánál. Így egy időre ez a dohány is kilőve, talán majd később más ízt megpróbálok belőle. Eddig nem találtam meg a megfelelő citrom ízt sem, de még serbetliből mindig nem sikerült szerválnom. Így dohány amíg van serbetli a boltokban addig nem kísérletezgetek mással.

Majd emiatt hogy ez az al waha nem ízlett, az újdonsült vortexembe hamar öntöttem egy kis ásványt. Viszont az alja marha sz…ul van megcsinálva szerintem ezeknek a kerámiáknak. Vastag, plusz egy sima tömítés kell neki és pipázás közben ez folyamatosan le akart csúszni a pipáról. Marha mérges voltam, sikerült is megégetnem egy picit az ujjaimat emiatt. Na meg ez a vortex ásványból is eszik rendesen……szerintem ez csak akkor lesz használva a későbbiekben ha nem egyedül pipázok, illetve talán paszta dohány mixnél. Mára ennyi.